Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Assassin's Creed Shadows έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το Assassin's Creed Origins

    Η Ubisoft αποκάλυψε ότι το Assassin's Creed Shadows, η επερχόμενη δόση του 2024 που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία, θα έχει μέγεθος χάρτη συγκρίσιμο με το Assassin's Creed Origins του 2017. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο IGN, ο creative director Jonathan Dumont τόνισε την έμφαση στην "πραγματική κλίμακα", εξασφαλίζοντας ένα αυθεντικό περιβάλλον που θα έχει απήχηση στους παίκτες. Το κινηματογραφικό τρέιλερ προσφέρει στους οπαδούς μια γεύση από το εκτεταμένο open-world σκηνικό της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, υποσχόμενος μια καθηλωτική εμπειρία παρόμοια με τις πρόσφατες συμμετοχές του franchise.

     

    Ενώ το Shadows ευθυγραμμίζεται με την μεγαλύτερης κλίμακας, επικεντρωμένη σε RPG προσέγγιση των πρόσφατων τίτλων Assassin's Creed όπως το Odyssey και το Valhalla, ο Dumont υποδηλώνει ότι το μέγεθος του χάρτη του μπορεί να βρίσκεται μεταξύ του Origins και αυτών των εκτεταμένων επών. Παρά το γεγονός ότι είναι μικρότερο σε κλίμακα σε σύγκριση με τους προκατόχους του, το Shadows στοχεύει να προσφέρει έναν σχολαστικά κατασκευασμένο κόσμο, διατηρώντας την αυθεντικότητα σε κάθε πτυχή. Η δέσμευση της Ubisoft για ρεαλισμό επεκτείνεται σε δυναμικά συστήματα φωτισμού και έναν εποχιακό κύκλο, εμπλουτίζοντας την καθηλωτική εμπειρία.

     

    Εκτός από την κλίμακα του παιχνιδιού, η Ubisoft στοχεύει να ενισχύσει την αυθεντικότητα με την ενσωμάτωση ιστορικών προσώπων και την εισαγωγή δυναμικών περιβαλλοντικών αλλαγών. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ένα δυναμικό ταξίδι μέσα από την αλλαγή των εποχών, από την άνοιξη έως τον χειμώνα, εμπλουτίζοντας περαιτέρω την καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Για μια βαθύτερη εμβάθυνση στη διαδικασία ανάπτυξης και τις βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το Assassin's Creed Shadows, το IGN προσφέρει μια εκτενή συνέντευξη με την ομάδα ανάπτυξης, μαζί με την ανάλυση του σκηνικού του παιχνιδιού και του κινηματογραφικού τρέιλερ.


    Πηγή
    Φωτογραφία: ign.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.