Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το cloud streaming του PlayStation 5 εγκαινιάζεται αυτόν τον μήνα

    Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει το cloud streaming για το PlayStation 5 αυτόν τον μήνα. Η λειτουργία, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα μέλη του PlayStation Plus Premium, θα αναπτυχθεί σταδιακά. Η Sony στοχεύει στην διάθεση στις 17 Οκτωβρίου για την Ιαπωνία, στις 23 Οκτωβρίου για την Ευρώπη και στις 30 Οκτωβρίου για τη Βόρεια Αμερική.

    "Επιλεγμένα παιχνίδια PS5 θα είναι διαθέσιμα για streaming και σχεδιάζουμε να έχουμε εκατοντάδες τίτλους PS5 που θα υποστηρίζουν αυτό το νέο χαρακτηριστικό"

    δήλωσε ο Hideaki Nishino, ανώτερος αντιπρόεδρος της SIE για την εμπειρία πλατφόρμας.

    Οι υποστηριζόμενοι τίτλοι θα περιλαμβάνουν προτάσεις του Game Catalogue όπως το Marvel's Spider-Man: Miles Morales, το Horizon Forbidden West, το Ghost of Tsushima, το Mortal Kombat 11 και το Saints Row IV. Ορισμένοι ψηφιακοί τίτλοι PS5 που έχουν στην κατοχή τους οι παίκτες θα είναι επίσης διαθέσιμοι για streaming, όπως τα Resident Evil 4, Dead Island 2, Genshin Impact, Fall Guys και Fortnite. Θα είναι επίσης διαθέσιμες οι δοκιμές παιχνιδιών για τίτλους PS5 όπως τα Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt και The Calisto Protocol. Η Sony δήλωσε ότι το DLC και οι αγορές εντός παιχνιδιού θα είναι επίσης διαθέσιμα για streaming.

     

    Οι επιλογές ανάλυσης streaming θα περιλαμβάνουν 4K, 1440p, 1080p και 720p, με 60 FPS και έξοδο SDR ή HDR. Το PS5 game streaming θα υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες ήχου του PS5, συμπεριλαμβανομένων των 5.1 και 7.1 καθώς και Tempest 3D Audiotech. Οι παίκτες θα μπορούν να καταγράφουν στιγμιότυπα οθόνης και να εγγράφουν βίντεο διάρκειας έως και τριών λεπτών, τα οποία θα μεταφορτώνονται στη συλλογή πολυμέσων στο PS5 και θα είναι επίσης διαθέσιμα στην εφαρμογή PS App.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.