Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    God of War Ragnarok: Ξεπέρασε πωλήσεις των Elden Ring και Call of Duty στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του

    Μεγάλη επιτυχία για τη Sony φαινεται πως είναι το νέο God of War μιας και όπως αποκάλυψε η Gfk, την περασμένη εβδομάδα το Ragnarok ήταν η μεγαλύτερη κυκλοφορία της σειράς στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι σήμερα. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κυκλοφορία παιχνιδιών boxed στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος, ακριβώς πίσω από το FIFA 23 που αυτό μπορεί και να αλλάξει.

    Σύμφωνα με τα στατιστικά οι πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας για το παιχνίδι ξεπέρασαν αυτές των Elden Ring, Call of Duty: Modern Warfare 2 και Pokemon Legends: Arceus. Η έκδοση PS5 περιλάμβανε το 82% των πωλήσεων, ενώ η έκδοση PS4 το 18%. Περίπου το 12% των πωλήσεων του PS5 προήλθαν από το bundle PS5, το οποίο αποτελούσε το 60 τοις εκατό όλων των κονσολών PS5 που πωλήθηκαν στην περιοχή για την εβδομάδα. Αυτό την καθιστά τη μεγαλύτερη εβδομάδα σε πωλήσεις της κονσόλας για το 2022, σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρείας έρευνας αγοράς Gfk, Dorian Bloch.

    Το πιο περίεργο από όλα πάντως αποτελεί το γεγονός ότι οι πωλήσεις των digital εκδόσεων δεν έχουν αποκαλυφθεί και προφανώς δεν περιλαμβάνονται στα παραπάνω νούμερα οπότε και σίγουρα αυτά είναι αρκετά μεγαλύτερα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.