Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Cougar ανακοίνωσε το νέο της gaming ποντίκι 550M

    Το ποντίκι αυτό φιλοδοξεί να κυριαρχήσει σε τρεις βασικούς τομείς. Καταρχήν στον σχεδιασμό του και στην εργονομία του αφού στην κατασκευή του συνεισφέρανε κορυφαίες διεθνείς gaming ομάδες. Το μοναδικό του σχήμα επιτρέπει στον χρήστη να αποδίδει καλύτερα σε μεγάλες περιόδους χρήσης με την μικρότερη δυνατή κόπωση.

     

    Κατά δεύτερον ο υψηλής ποιότητας οπτικός αισθητήρας SDNS-3988 παρέχει στους χρήστες ακρίβεια στα 6400 DPI και polling rate στα 1000 Hz για γρήγορη απόκριση στο gaming. Και τέλος περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες που ζητάνε οι gamers όπως έλεγχο στο DPI και το Polling Rate και παραμετροποίηση των κουμπιών μέσω του λογισμικού COUGAR UIX.

     

    Το COUGAR 550M αποφεύγει τα τεχνάσματα άλλων ποντικιών που κρύβουν την έλλειψη βασικών λειτουργιών πίσω από ισχυρισμούς του "απλού σχεδιασμού". Το COUGAR 550M παρέχει ότι χρειάζεται ο επαγγελματίας gamer όπως ρυθμίσεις στην ακρίβεια και στην ταχύτητα, ξεχωριστό έλεγχο των δύο φωτιζόμενων (RGB) περιοχών και μέχρι 21 λειτουργίες με τρία προφίλ ρυθμίσεων τα οποία αποθηκεύονται στο ίδιο το ποντίκι.

     

    Για όσους θα επιθυμούν τον σχεδιασμό του 550M σε χαμηλότερη όμως τιμή, η COUGAR θα κυκλοφορήσει το 500M με αισθητήρα στα 4000 DPI και με μερικά ακόμα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

     

    Τα νέα ποντίκια της COUGAR θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου με προτεινόμενη λιανική τιμή για το 550M στα 59 δολάρια και στα 39 δολάρια για το 500Μ.

     

    63e

     

    63d

     

    63c

     

    63b


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.