Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Intel ανακοινώνει GPU drivers με σημαντικές βελτιώσεις επιδόσεων για παιχνίδια DirectX 11

      Νέο πρόγραμμα οδήγησης GPU Intel Arc με 30% βελτίωση των FPS για παιχνίδια DX11

    Η Intel ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία ενός νέου προγράμματος οδήγησης GPU, έκδοση 101.5186_101.5122, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιώνει την απόδοση των παιχνιδιών DirectX 11. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το πρόγραμμα οδήγησης θα προσφέρει έως και 30% αύξηση τόσο στο μέσο όσο και στο 99ο εκατοστημόριο FPS σε μια σειρά τίτλων.

     

    Το πρόγραμμα οδήγησης εστιάζει ιδιαίτερα στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων για το The Last of Us Part 1 όταν εκτελείται σε κάρτες γραφικών Arc εξοπλισμένες με 8 GB μνήμης. Αν και ο πλήρης κατάλογος των υποστηριζόμενων παιχνιδιών δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, η Intel έχει παράσχει έναν προκαταρκτικό κατάλογο τίτλων που αναμένεται να επωφεληθούν από τις βελτιστοποιήσεις του προγράμματος οδήγησης. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τα Albion Online, Anno 1800, Apex Legends, Assassin's Creed Syndicate, Back 4 Blood, Black Desert, Civilization 6, Elder Scrolls Online, Elex 2, Crusader Kings 3, Humankind, It Takes Two, Just Cause 3, Just Cause 4, New World, Roblox, Sons of the Forest, Space Engineers, Star Wars Squadrons, Stellaris, The Hunt: Showdown, Titanfall 2, Watch Dogs: Legion, World of Tanks, XCOM 2 και Warframe.

     

    Η κυκλοφορία αυτού του προγράμματος οδήγησης έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της κάρτας γραφικών Radeon RX 7600 XT 16GB από την AMD. Ορισμένοι παρατηρητές εικάζουν ότι η Intel μπορεί να χρησιμοποιεί αυτό το πρόγραμμα οδήγησης ως έναν τρόπο να αντιμετωπίσει την τελευταία προσφορά της AMD και να βελτιώσει τη θέση της στην αγορά GPU. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των επιδόσεων θα διαφέρουν ανάλογα με τα συγκεκριμένα παιχνίδια που δοκιμάζονται. Επιπλέον, πολλοί κριτές επικεντρώνονται τώρα στα σύγχρονα παιχνίδια DX12 και Vulkan, τα οποία η Intel έχει ήδη δηλώσει ότι είναι καλά βελτιστοποιημένα για την αρχιτεκτονική Arc.

     

    Παρόλα αυτά, η επερχόμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την Intel, καθώς αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να βελτιώσει τις επιδόσεις και τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού των καρτών γραφικών Arc. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αποδίδει το πρόγραμμα οδήγησης σε δοκιμές στον πραγματικό κόσμο και αν μπορεί να βοηθήσει την Intel να αποκτήσει ισχυρότερα ερείσματα στην αγορά GPU.


    Πηγή
    Φωτογραφία: videocardz.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.