Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Intel θα εγκαταλείψει το όνομα "i" στο επερχόμενο rebrand της CPU;

    Αν και η Intel δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα, φαίνεται ότι υπάρχεί περίπτωση να εγκαταλειφθεί το εμβληματικό εμπορικό σήμα "i" και θα προσθέθει ένα νέο όνομα. Η CPU Intel Core Ultra 5 1003H έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο benchmark Ashes of the Singularity: https://www.ashesofthesingularity.com/benchmark#/benchmark-result/4adb4521-b865-40ab-9b11-c8ee987e722f.

     

    Screenshot 2023-05-01 110838.jpg

     

    Δεν υπάρχει ακόμη καμία ένδειξη για το τι σημαίνει το ψευδώνυμο "Ultra". Θα μπορούσε αυτό να είναι ο διάδοχος της επωνυμίας γραφικών "Xe Max" της Intel; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο, όταν η Intel αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα τσιπ επόμενης γενιάς για να το μάθουμε.

     

     

     

    Σύμφωνα με την εκτίμηση του @dylan522p, ενώ η Intel έχει ανάγκη από ένα rebranding - μια ονομασία Intel i9 19950K θα ήταν μια χαρά - η απόρριψη του "i" στο branding του Core μοιάζει με μια αντιδραστική κίνηση της Intel σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από την Apple. Η επωνυμία "i" είναι εξαιρετικά ισχυρή για τον μέσο καταναλωτή και η αφαίρεσή της είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές που δεν είναι τεχνικά καταρτισμένοι.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.