Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η MediaTek αποκαλύπτει το SoC Dimensity 9300

      Επαναστατικός σχεδιασμός All Big Core ενισχύει την απόδοση και τις επιδόσεις<br /> <br />

    Η MediaTek παρουσίασε το τελευταίο flagship chip της για κινητά, το Dimensity 9300. Το chipset εισάγει έναν καινοτόμο σχεδιασμό All Big Core, που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με αποδοτικότητα ισχύος για ανώτερες εμπειρίες χρήστη σε παιχνίδια, λήψη βίντεο και επεξεργασία τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή του κινητού.

     

    Ο επεξεργαστής APU 790 AI βελτιώνει τις επιδόσεις και την ενεργειακή αποδοτικότητα του generative AI, διπλασιάζοντας την ταχύτητα των πράξεων ακέραιων και κινητής υποδιαστολής και μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας κατά 45%. Η GPU Arm® Immortalis™-G720 παρέχει 46% αύξηση της απόδοσης χωρίς συμβιβασμούς στη χρήση ενέργειας.

     

    Η Dimensity 9300 επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφία για κινητά με χαρακτηριστικά όπως το AI-ISP χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, το always-on HDR σε 4K/60fps και την παρακολούθηση bokeh σε πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζει τη νέα μορφή Ultra HDR στο Android 14. Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν ταχύτητες Wi-Fi 7 έως 6,5 Gbps και τεχνολογία MediaTek Xtra RangeTM για διευρυμένη εμβέλεια. Το chipset υποστηρίζει μνήμη LPDDR5T 9600Mbps.

     

    Ο Dimensity 9300 δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια με αντοχή σε φυσικές επιθέσεις και υποστήριξη της τεχνολογίας Memory Tagging Extension της Arm. Τα smartphones που τροφοδοτούνται από το Dimensity 9300 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέχρι τα τέλη του 2023. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.