Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Micron εξηγεί το λόγο για την έλλειψη μνημών DDR5 στην αγορά

    Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέλευσης μετόχων της, η Micron εξήγησε ότι ο λόγος που η ζήτηση DDR5 «υπερβαίνει σημαντικά την προσφορά» είναι επειδή οι προμηθευτές δυσκολεύονται να προμηθευτούν υλικά για την παραγωγή της. Αυτό που θέλουν να πουν είναι ότι η Micron έχει τη δυνατότητα κατασκευής ικανής ποσότητας μνημών DDR5 για να ικανοποιήσει τη ζήτηση, αλλά τρίτοι προμηθευτές δεν έχουν τα απαραίτητα υλικά άμεσα διαθέσιμα. Τα καλά νέα είναι ότι η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί λίγο το επόμενο έτος.

    "Σε όλο τον κλάδο των υπολογιστών, η ζήτηση για προϊόντα DDR5 υπερβαίνει σημαντικά την προσφορά λόγω ελλείψεων πρώτων υλών που επηρεάζουν την ικανότητα των προμηθευτών μνήμης να κατασκευάζουν την απαιτούμενη ποσότητα. Αναμένουμε αυτές οι ελλείψεις να μετριαστούν έως το 2022, επιτρέποντας στις αποστολές να αυξηθούν σε σημαντικά επίπεδα στο δεύτερο εξάμηνο του ημερολογίου του 2022», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Micron, Sanjay Mehrotra, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. Η Micron δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τα εξαρτήματα που είναι σε έλλειψη, αλλά πιθανότατα σημαίνει διαχείριστές ενέργειας IC (PMIC), μονάδες ρύθμισης τάσης (VRM) και πιθανώς ακόμη και πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB) που είναι δυσεύρετες αυτήν τη στιγμή με τα δύο πρώτα (PMIC και VRM) να είναι αυτά που ευθύνονται για την έλλειψη αυτή.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.