Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Samsung Electronics και η AMD επεκτείνουν στρατηγική συμφωνία για να φέρουν μελλοντικά τα γραφικά AMD Radeon σε κινητές πλατφόρμες

      Η τεχνολογία γραφικών AMD Radeon εισέρχεται στο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο των Samsung Exynos SoCs

    Η Samsung Electronics και η AMD  ανακοίνωσαν σήμερα ότι υπέγραψαν πολυετή επέκταση της συμφωνίας για να φέρουν πολλαπλές γενιές λύσεων γραφικών AMD Radeon υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας σε ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο Samsung Exynos SoCs. Μέσω της επέκτασης της άδειας χρήσης, η Samsung θα φέρει ποιότητα γραφικών επιπέδου κονσόλας και βελτιστοποιημένη κατανάλωση ενέργειας σε περισσότερες κινητές συσκευές, προσφέροντας μια απίστευτα καθηλωτική και μακράς διάρκειας εμπειρία παιχνιδιού.

     

    "Μαζί με την AMD, η Samsung έχει φέρει επανάσταση στα κινητά γραφικά, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης συνεργασίας μας που έφερε τη δυνατότητα ray tracing σε επεξεργαστές κινητών για πρώτη φορά στη βιομηχανία", δήλωσε ο Seogjun Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος ανάπτυξης επεξεργαστών εφαρμογών (AP) της Samsung Electronics. "Αξιοποιώντας την τεχνολογική μας τεχνογνωσία στη σχεδίαση λύσεων εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, θα συνεχίσουμε να προωθούμε τη συνεχή καινοτομία στον τομέα των γραφικών για κινητά".

     

    "Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Samsung επέλεξε πολλαπλές γενιές των κορυφαίων γραφικών Radeon υψηλής απόδοσης για να προωθήσει την επόμενη γενιά λύσεων Samsung Exynos", δήλωσε ο David Wang, Senior Vice President της Radeon Technologies Group της AMD. "Η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Samsung αποτελεί απόδειξη της ισχυρής τεχνολογικής μας συνεργασίας και της δέσμευσής μας να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στους χρήστες κινητών τηλεφώνων".

     

    Η Samsung και η AMD ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους για την αδειοδότηση της αρχιτεκτονικής γραφικών AMD RDNA™ το 2019, οδηγώντας στην από κοινού ανάπτυξη της Samsung Xclipse, μιας κινητής μονάδας επεξεργασίας γραφικών (GPU) που βασίζεται στην αρχιτεκτονική AMD RDNA 2 το 2022. Η Xclipse ήταν η πρώτη GPU για κινητά στον κλάδο με hardware-accelerated ray tracing και χαρακτηριστικά σκίασης μεταβλητού ρυθμού για gameplay που μοιάζει με κονσόλα σε κινητές συσκευές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.