Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα περιφερειακά της Microsoft επανεμφανίζονται υπό την επωνυμία Incase

      Κλασικά προϊόντα, όπως το εργονομικό πληκτρολόγιο, θα είναι και πάλι διαθέσιμα φέτος.

    Σε μια κίνηση έκπληξη, η τεχνολογική εταιρεία Onward Brands ανακοίνωσε ότι θα αναβιώσει τη σειρά περιφερειακών συσκευών υπολογιστών της Microsoft που έχει σταματήσει να κυκλοφορεί, υπό το εμπορικό σήμα Incase. Αυτό σημαίνει ότι τα κλασικά περιφερειακά της Microsoft, όπως το εργονομικό πληκτρολόγιο και το Wireless Comfort Desktop, θα είναι σύντομα και πάλι διαθέσιμα για αγορά, αλλά με το λογότυπο Incase σφραγισμένο πάνω τους.

     

    Η συμφωνία αδειοδότησης μεταξύ της Onward και της Microsoft θα επιτρέψει στην Incase να αξιοποιήσει την ίδια αλυσίδα εφοδιασμού και τα ίδια κατασκευαστικά στοιχεία που χρησιμοποίησε η Microsoft, διασφαλίζοντας ότι τα αναστημένα περιφερειακά θα διατηρήσουν την υψηλή τους ποιότητα.

     

    Ορισμένα από τα περιφερειακά που σχεδιάστηκαν από τη Microsoft και θα επανέλθουν με το εμπορικό σήμα Incase περιλαμβάνουν:

    Πληκτρολόγια: Wired Desktop 600, Wired Keyboard 600, Wireless Comfort Desktop 5050 AES, Wireless Desktop 850, Wireless Desktop 900.

    Ποντίκια: Bluetooth Ergonomic Mouse, Bluetooth Mouse, Mobile Mouse 1850, Modern Mobile Mouse, Sculpt Ergonomic Mouse

    Ήχος: Audio Dock, Modern USB Headset, Modern USB-C Headset, Modern USB-C Speaker, Modern Webcam, Modern Wireless Headset

     

    Εκτός από την επαναφορά των υφιστάμενων σχεδίων της Microsoft, η Incase σχεδιάζει επίσης να λανσάρει ένα νέο εργονομικό πληκτρολόγιο που η Microsoft δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Charlie Tebele, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα η Incase να κυκλοφορήσει ακόμη περισσότερα σχέδια που δεν παρουσίασε ποτέ η Microsoft.

     

    Αυτή η συμφωνία αδειοδότησης σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή για τη Microsoft, η οποία είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι θα σταματούσε να πωλεί περιφερειακά με το σήμα της Microsoft, προκειμένου να επικεντρωθεί στη σειρά Surface υψηλότερων προδιαγραφών. Η απόφαση να συνεργαστεί με την Incase επιτρέπει στη Microsoft να συνεχίσει την κληρονομιά του σχεδιασμού περιφερειακών, ενώ παράλληλα επεκτείνει την εμβέλειά της σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών που μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα πιο ακριβά αξεσουάρ Surface.

     

    Για την Incase, η συμφωνία αποτελεί μια νέα ευκαιρία να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της πέρα από την τρέχουσα εστίασή της σε σακίδια πλάτης, τσάντες και θήκες για φορητούς υπολογιστές και AirPod. Η εταιρεία ελπίζει να δημιουργήσει τη δική της μάρκα αξεσουάρ υπολογιστών με βάση τα επιτυχημένα σχέδια που έχει αναπτύξει η Microsoft όλα αυτά τα χρόνια.

     

    Συνολικά, αυτή η συνεργασία μεταξύ της Onward και της Microsoft είναι μια επωφελής λύση και για τις δύο εταιρείες. Η Microsoft θα διατηρήσει ζωντανά τα εμβληματικά της σχέδια περιφερειακών συσκευών, ενώ η Incase αποκτά πρόσβαση σε μια νέα πελατειακή βάση και την ευκαιρία να καθιερωθεί ως σημαντικός παίκτης στην αγορά αξεσουάρ υπολογιστών. Τα αναβιωμένα περιφερειακά της Microsoft αναμένεται να αρχίσουν να αποστέλλονται το δεύτερο τρίμηνο του 2024 και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αποδώσουν υπό το εμπορικό σήμα της Incase.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.