Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το 25% των συνδρομητών του Netflix σχεδιάζει να αποχωρήσει από την υπηρεσία

    Το Netflix έχασε ήδη 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2022. Ενώ η εταιρεία ελπίζει να προσθέσει ένα εκατομμύριο νέους χρήστες με ένα νέο επίπεδο συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, μια έρευνα δείχνει ότι 1 στους 4 χρήστες Netflix σχεδιάζει να ακυρώσει τις συνδρομές του φέτος.
    Δείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για άλλες υπηρεσίες ροής, όπως το Apple TV+. Σε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1.000 Αμερικανοί με σκοπό τη μέτρηση των συνηθειών τους στις υπηρεσίες streaming το 2022, φάνηκε ότι ο μέσος Αμερικανός είναι εγγεγραμμένος σε τέσσερις πλατφόρμες streaming. Το Netflix εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής με σχεδόν 4 στους 5 (77%) Αμερικανούς να είναι συνδρομητές στην πλατφόρμα. Επιπλέον, το 70% λέει ότι χρησιμοποιεί περισσότερο το Netflix, ακολουθούμενο από: HBO Max: 9,91%; Disney+: 6,18%; Peacock: 4,25%; Hulu: 3,86%; Apple TV+: 2,70%; Paramount+: 2,70%.

    Από όλους τους ερωτηθέντες συνδρομητές του Netflix, το 25% σχεδιάζει να ακυρώσει τις συνδρομές του. Από αυτούς που σχεδιάζουν να αποχωρήσουν από την streaming υπηρεσία, τα δύο τρίτα λένε ότι η αύξηση του κόστους είναι ένας από τους λόγους. Σύμφωνα με την έρευνα, το Netflix έχει το υψηλότερο μέσο κόστος προγράμματος μεταξύ των οκτώ δημοφιλέστερων υπηρεσιών ροής στις ΗΠΑ. Το άλλο μεγάλο παράπονο από τους χρήστες του Netflix είναι διπλό: 1 στους 3 ερωτηθέντες είπε ότι το Netflix δεν έχει πλέον τις εκπομπές που θέλουν να παρακολουθήσουν. Το 30% είπε ότι χρησιμοποιεί περισσότερο άλλες υπηρεσίες ροής.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.