Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Amazon Prime Video θα εμφανίζει διαφημίσεις παράλληλα με το περιεχόμενο για όσους δε θα έχουν διαφημιστική συνδρομή

    Η Amazon ανακοίνωσε επίσημα ότι το Amazon Prime Video θα αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις παράλληλα με το περιεχόμενο για συνδρομές χωρίς διαφημίσεις, από τις 29 Ιανουαρίου 2024. Αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή για την υπηρεσία streaming, η οποία παραδοσιακά προσέφερε μια απρόσκοπτη εμπειρία χωρίς διαφημίσεις στα μέλη του Prime.

     

    Οι πελάτες που επιθυμούν να αποφεύγουν τις διαφημίσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν σε μια συνδρομή χωρίς διαφημίσεις με επιπλέον 2,99 δολάρια το μήνα. Αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία από σήμερα.

     

    Η Amazon δικαιολογεί την εισαγωγή των διαφημίσεων δηλώνοντας ότι θα της επιτρέψει να συνεχίσει να επενδύει σε συναρπαστικό περιεχόμενο και να επεκτείνει τη βιβλιοθήκη της. Η εταιρεία διαβεβαιώνει επίσης τους χρήστες ότι ο αριθμός των διαφημίσεων που θα εμφανίζονται θα είναι σημαντικά μικρότερος από τη συχνότητα που παρατηρείται στην παραδοσιακή τηλεόραση ή σε άλλες υπηρεσίες streaming.

     

    Η απόφαση για την εφαρμογή διαφημίσεων είναι πιθανό να αντιμετωπιστεί με ανάμεικτες αντιδράσεις από τα μέλη του Prime. Ορισμένοι μπορεί να τη θεωρήσουν ως μια ευπρόσδεκτη προσθήκη, λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική επένδυση στη δημιουργία περιεχομένου που θα επιτρέψει. Άλλοι μπορεί να τη θεωρήσουν μη ελκυστική, ειδικά αν έχουν συνηθίσει την εμπειρία χωρίς διαφημίσεις που περιμένουν από το Prime Video.

     

    Ανεξάρτητα από τη στάση κάποιου επί του θέματος, είναι σαφές ότι η απόφαση της Amazon να εισαγάγει διαφημίσεις είναι μια στρατηγική κίνηση για την περαιτέρω κερδοφορία της υπηρεσίας streaming και τη διατήρηση της θέσης της στο ανταγωνιστικό τοπίο του streaming. Το αν αυτή η στρατηγική θα αποδειχθεί επιτυχής μένει να το δούμε, αλλά αναμφίβολα αντικατοπτρίζει την μεταβαλλόμενη δυναμική της βιομηχανίας streaming.


    Πηγή
    Φωτογραφία: primevideo.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.