Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Έρχεται το πρώτο Android smartphone της BlackBerry με όνομα Priv

    Μετά από μήνες διαρροών, η BlackBerry ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο Android-powered smartphone της, που ονομάζεται BlackBerry Priv. Η εταιρεία επιβεβαίωσε το νέο smartphone μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου, αλλά η συσκευή θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

     

    Η εταιρεία επιβεβαίωσε μόνο την ύπαρξη του BlackBerry Priv, και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, που σημαίνει ότι η πραγματική αναγγελία του τηλεφώνου δεν έχει ακόμη συμβεί. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα είναι διαθέσιμη εντός των επόμενων εβδομάδων.

     

    Παρόλο που έχει ξεκινήσει το πρώτο Android smartphone της, η εταιρεία θα παραμείνει προσηλωμένη στην υπηρεσία BlackBerry 10 OS, που θα πάρει μια νέα ενημέρωση με επίκεντρο την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής βελτιώσεις, που έχει προγραμματιστεί Μάρτιο 2016.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.