Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ακόμα ταχύτερες κάρτες μνήμης από την Samsung

    .
    Η σειρά EVO+ θα έρχεται σε χωρητικότητες των 32GB, 64GB και 128GB. Οι κάρτες της σειράς EVO+, θα επιτυγχάνουν ταχύτητες ανάγνωσης έως 80MB/sec και εγγραφής έως και 20MB/sec, ικανοποιώντας τις προϋποθέσεις των UHS-I Speed Class 1 (U1) και Speed Class 10. Η σειρά προορίζεται για χρήση σε smartphones, tablets, compact φωτογραφικές μηχανές, Full HD camcorders.

     

    Evo Samsung card

     

    Η σειρά PRO+ θα έρχεται σε χωρητικότητες των 32GB και 64GB. Οι κάρτες της σειράς PRO+, θα επιτυγχάνουν ταχύτητες ανάγνωσης έως και 95MB/sec και ταχύτητες εγγραφής έως και 90MB/sec, ικανοποιώντας τις προϋποθέσεις των UHS-I Speed Class 3 (U3) και Speed Class 10. Η σειρά PRO+ προορίζεται για χρήση σε DSLR και Action φωτογραφικές μηχανές, ενώ χάρη στην υψηλή ταχύτητα εγγραφής, οι PRO+ κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εγγραφή 4K UHD video.

     

    Pro Samsung cards

     

    Και οι δύο σειρές είναι αναβαθμισμένες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά "Samsung 5-proof", με τις κάρτες να προσφέρουν αυξημένη αντοχή έναντι του νερού, της θερμοκρασίας, της ακτινοβολίας X, τον μαγνητισμό και τους κραδασμούς. Τόσο οι PRO+ όσο και οι EVO+ μπορούν να αντέξουν έως και 72 ώρες μέσα στο θαλασσινό νερό. Οι κάρτες είναι συμβατές με οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή διαθέτει SD ή microSD υποδοχή, ασχέτως κατασκευαστή.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.