Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε και επίσημα το Mi Band 1S της Xiaomi

    .
    Το Mi Band 1S θα μπορεί να συνεργαστεί με οποιαδήποτε iOS ή Android συσκευή για την εμφάνιση των δεδομένων, δεδομένου ότι όπως και το προηγούμενο μοντέλο, δεν διαθέτει δική του οθόνη. Στις δυνατότητές του, πέραν της παρακολούθησης του καρδιακού παλμού, περιλαμβάνονται η αξιολόγηση της ποιότητας του ύπνου που κάνει αυτός που το φοράει, καθώς και ο υπολογισμός των θερμίδων που έχει κάψει κατά την διάρκεια για παράδειγμα μιας άσκησης, αλλά και των βημάτων που έχει κάνει. Είναι σε θέση να ξεκλειδώσει και να ενεργοποιήσει την δόνηση σε Xiaomi κινητό για να ενημερώσει όταν έχει στείλει μια καινούρια ειδοποίηση σε αυτό.

     

    Mi Band 1S colors


    Mi Band 1S parts

     

    Οι διαστάσεις του Mi Band 1S είναι 37 x 13.6 x 9.9 χιλιοστά και το βάρος του μόλις 5,5 γραμμάρια. Έχει IP67 rating, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να παραμείνει σε νερό βάθους έως τριών ποδών για τριάντα λεπτά. Η τιμή του είναι ορισμένη στα 15 δολάρια, με το προηγούμενο μοντέλο το οποίο πούλησε άνω των 6 εκατομμυρίων κομματιών, κατατάσσοντας την Xiaomi στην δεύτερη θέση παγκοσμίως, να συνεχίζει να είναι διαθέσιμο προς 11 δολάρια. Η διαθεσιμότητά του Mi Band 1S ξεκινάει στις 11 Νοεμβρίου.

     

    Xiaomi Mi Band At left Is Now 11 while The New Mi Band 1S Is priced At 15


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.