Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανανεωμένες εκδόσεις των Galaxy A3, A5 και A7 ανακοίνωσε η Samsung

    .
    Τα νέα Galaxy A έρχονται σχεδόν έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του πρώτου Galaxy A7. Οι νέες συσκευές μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ τους, με τα Galaxy A7 και Galaxy A5 να έχουν τα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά και το Galaxy A3 να αποτελεί την πιο οικονομική συσκευή της σειράς. Οι διαφορές ανάμεσα στα A7 και A5 εστιάζονται κυρίως στο μέγεθος, την μνήμη και την μπαταρία, με το A3 να έχει χαμηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά επιπλέον όσον αφορά το SoC, την ανάλυση της οθόνης και την ταχύτητα του δικτύου. Επιπλέον από το A3 λείπει ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών συσκευών παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα, αλλά και στο τέλος του άρθρου.

     

    Galaxy A7


    Galaxy A 2016 specs

     

    Αν και σχεδιαστικά δεν διαφέρουν σε σχέση με τα προηγούμενα Galaxy A, οι νέες εκδόσεις υιοθετούν κάποια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από τα Galaxy S6 και Galaxy Note5, όπως η ύπαρξη τζαμιού και μπρος και πίσω. Οι συσκευές είναι ιδιαίτερα λεπτές και η κατασκευή τους, προϊδεάζει ότι δεν πρόκειται για χαμηλού κόστους συσκευές.

     

    Galaxy A5

     

    Οι συσκευές θα αρχίσουν να διατίθενται στην Κίνα αργότερα τον μήνα με την διαθεσιμότητα στις υπόλοιπες αγορές να ακολουθεί αργότερα. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τις τιμές τους.

     

    Galaxy A7


    Galaxy A5


    Galaxy A3


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.