Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Απογοητευτικές οι πρώτες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των Radeon 6800XT

    Οι νέες AMD Radeon 6000 κάρτες γραφικών, αρχιτεκτονικής RDNA 2, βρίσκονται ήδη στα χέρια των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου και αύριο αναμένουμε τις πρώτες κριτικές. Το ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη όλων των gamers αυτή τη στιγμή είναι αν η διαθεσιμότητα θα είναι επαρκής. Δυστυχώς οι πρώτες πληροφορίες είναι απογοητευτικές.

     

    Η NVIDIA είχε μια φρικτή κυκλοφορία με τις κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 30, που ξεπουλήθηκαν παγκοσμίως σε ελάχιστες ώρες, αν όχι λεπτά. Η αιτία, βεβαίως, δεν ήταν η μεγάλη ζήτηση αλλά και το εξαιρετικά μικρό απόθεμα. Φαίνεται ότι και η AMD θα ακολουθήσει στα χνάρια της Nvidia, καθώς οι προαναγγελθείσες κάρτες αρχιτεκτονικής RDNA 2 θα εξαφανιστούν εντός ολίγων ωρών και είναι άγνωστο πότε θα υπάρξει επαρκές απόθεμα στην αγορά.

     

    Οι Αυστραλοί YouTubers HardwareUnboxed δήλωσαν: "Η διαθεσιμότητα αυτών των καρτών θα είναι ένα καυτό θέμα κατά την κυκλοφορία τους. Έτσι, τεχνικά κυκλοφορούν στις 18 (τότε θα δείτε την κριτική μας) [...] αλλά εγώ δεν περιμένω πραγματικά να μπορείτε να αγοράσετε μία τέτοια κάρτα. Έχω μιλήσει με αρκετούς λιανοπωλητές και το απόθεμα φαίνεται απογοητευτικό, όπως στις RTX 3080, χάλια. Θα διαφέρει από περιοχή σε περιοχή (έχω μιλήσει μόνο με Αυστραλούς λιανοπωλητές). [...] Οι custom υλοποιήσεις από τους AIBs, για τις οποίες οι περισσότεροι από εσάς πιθανότατα ενδιαφέρονται, δεν θα κυκλοφορήσουν για άλλη μια εβδομάδα. Έτσι, στις 25 θα γίνουν διαθέσιμες. Πιθανότατα και πάλι σε περιορισμένο αριθμό. Θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες εβδομάδες πριν δείτε πραγματική διαθεσιμότητα".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.