Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Διέρρευσε ο πηγαίος κώδικας και τα επιχειρηματικά δεδομένα του Twitch

    Άγνωστός (ή άγνωστοι) διέρρευσαν τον πηγαίο κώδικα και τα επιχειρηματικά δεδομένα της πλατφόρμας ροής βίντεο Twitch μέσω ενός αρχείου torrent που δημοσιεύτηκε στον πίνακα συζήτησης 4chan νωρίτερα σήμερα. 
    Ο χρήστης που έκανε την ανακοίνωση, είπε ότι τα δεδομένα μοιράζονται ως απάντηση στις πρόσφατες "επιδρομές μίσους" -συντονισμένες επιθέσεις bot που δημοσιεύουν απεχθές και υβριστικό περιεχόμενο στις συνομιλίες του Twitch -που έχουν ταλαιπωρήσει τους κορυφαίους παίκτες της πλατφόρμας το καλοκαίρι. "Η κοινότητά τους είναι [...] ένα αηδιαστικός τοξικός βόθρος, οπότε για να προωθήσουμε περισσότερη αναστάτωση και ανταγωνισμό στον διαδικτυακό χώρο ροής βίντεο, τους έχουμε νικήσει εντελώς και στο πρώτο μέρος (της επίθεσης) απελευθερώνουμε τον πηγαίο κώδικα από σχεδόν 6.000 εσωτερικά αποθετήρια Git", ήταν η δήλωση του χρήστη που έκανε τη διαρροή.
    Επιπλέον έγινε ισχυρισμός ότι η διαρροή περιέχει το "σύνολο του twitch.tv, με το ιστορικό των δεσμεύσεων (σε νέες εκδόσεις) να πηγαίνει μέχρι τις αρχές λειτουργίας των προγραμμάτων του twitch για κινητά, υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, διάφορα ιδιόκτητα SDK και εσωτερικές υπηρεσίες AWS που χρησιμοποιούνται από το Twitch, κάθε άλλη ιδιοκτησία που Το Twitch κατέχει συμπεριλαμβανομένου των IGDB και CurseForge, ενός ακυκλοφόρητου ανταγωνιστή της πλατφόρμας Steam από το Amazon Game Studios, και εσωτερικά εργαλεία επικοινωνίας ομάδων Twitch SOC. "

    Το Twitch επιβεβαίωσε την παραβίαση. Σε ένα tweet ανέφερε: "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει σημειωθεί παραβίαση. Οι ομάδες μας εργάζονται επειγόντως για να κατανοήσουν την έκταση αυτού. Θα ενημερώσουμε την κοινότητα μόλις υπάρξουν πρόσθετες πληροφορίες."


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.