Jump to content
  • yanni
    yanni

    Δύο νέες καμπύλες οθόνες για gaming από την Samsung

    Η Samsung συνεχίζει να ανακοινώνει νέες καμπύλες οθόνες ειδικά για gaming, με την προσθήκη δύο νέων μοντέλων, τα οποία χρησιμοποιούν οθόνες τεχνολογίες Quantum Dot και διαθέτουν Adaptive Sync τεχνολογίες. Τα νέα μοντέλα είναι τα CFG70 και του CF791 και έρχονται με εντελώς διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά απευθυνόμενα σε διαφορετικά κομμάτια του αγοραστικού κοινού.

     

    Το μοντέλο CF791 έρχεται σε διάσταση 34'' και πρόκειται για μια οθόνη με αναλογίες 21:9 και ανάλυση 3440x1440. Χρησιμοποιεί VA panel με μεγάλες γωνίες θέασης, αντίθεσης που φτάνει το 3000:1 και χαμηλό χρόνο απόκρισης 4ms. Έχει καμπυλότητα 1500R και χάρη στην αξιοποίηση της τεχνολογίας Quantum Dot είναι σε θέση να προσφέρει μεγάλη χρωματική παλέτα η οποία φτάνει στο 125% του sRGB. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 100Hz. Ενσωματώνει δύο ηχεία των 7W και ένα USB Hub δύο θέσεων, έχοντας μία DisplayPort, δύο HDMI και έξοδο ακουστικών.

     

    SamsungCurvedMonitor-C34F791-2.jpg

     

    SamsungCurvedMonitor_CF791_2.jpg

     

    Το CFG70 έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία διαστάσεως 23,5'' και μία διαστάσεων 27''. Απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν μια πιο στάνταρ χαρακτηριστικών και σαφέστατα πιο οικονομική οθόνη, ειδικά για gaming, έχοντας αναλογίες 16:9 και ανάλυση 1920x1080. Και εδώ έχουμε VA panel που αξιοποιεί την τεχνολογία Quantum Dot με μεγάλες γωνίες θέασης και 125% του sRGB. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 144Hz, ενώ ο χρόνος απόκρισης είναι μόλις 1ms. Η καμπυλότητα εδώ είναι 1800R. Δεν υπάρχουν ηχεία εδώ ή USB hub όπως στην περίπτωση του CF791, αλλά η Samsung έχει εφοδιάσει τις οθόνες CFG70 με βάση η οποία επιτρέπει περισσότερες ρυθμίσεις της θέσης της οθόνης και επιπλέον ειδικά χαρακτηριστικά για τους gamers όπως το Gaming UX OSD interface και interactive LED "Arena Lighting".

     

    SamsungCurvedMonitor_CFG70_2.jpg

     

    SamsungCurvedMonitor_CFG70_1-1.jpg

     

    Τέλος, και οι δύο οθόνες διαθέτουν τεχνολογίες για μείωση της καταπόνησης των ματιών για πιο ξεκούραστη πολύωρη χρήση. Η ύπαρξη του AMD FreeSync στην CF791 και την έκδοση των 23,5'' της CFG70, αλλά και αντίστοιχα του Nvidiα G-Sync στην έκδοση των 27'' της CFG70, εγγυάται ομαλή κίνηση στα 3D γραφικά, χωρίς stuttering και tearing.

     

    Η Samsung θα επιδείξει τις νέες οθόνες στην IFA 2016 στο Βερολίνο μεταξύ 2 και 7 Σεπτεμβρίου. Η διαθεσιμότητά τους αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος του έτους. Όσον αφορά τι τιμές τους, η CF791 θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $999. Το μοντέλο της CFG70 των 27'' θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $499, ενώ το μικρότερο μοντέλο των 23,5'' θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $399.

     

     

    Ακολουθεί μια μίνι παρουσίαση σε video της ίδιας της Samsung για τις νέες τις οθόνες για το 2016.

    CF791. 1:20

    CFG70.  7:16

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.