Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου Galaxy S7

    Μετά από τις απαραίτητες διαρροές που υπάρχουν πριν από κάθε μεγάλη ανακοίνωση η Smsung επιβεβαίωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S7 και του Galaxy S7 edge

     

    Η ημέρα αυτή θα είναι, η 21η Φεβρουαρίου, κατά την οποία θα διεξάγεται και το συνέδριο Galaxy Unpacked 2016 στην Βαρκελώνη. Η επίσημη επιβεβαίωση προέκυψε από ένα teaser video στο οποίο κάποιος χρησιμοποιώντας ένα Gear VR σύστημα εικονικής πραγματικότητας βλέπει ένα μυστηριώδες μπλε φωτεινό κουτί .

     

     

    Στην περιγραφή του συγκεκριμένου video αναφέρεται ότι θα υπάρξει και ζωντανή αναμετάδοση από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Μήπως τελικά η όλη μετάδοση και παρουσίαση λάβει χώρα σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας; Θα περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε.

     

     

    Η επιτυχημένη παρουσίαση και πορεία του νέου Galaxy S7 κρίνεται απαραίτητη για την εταιρία αφού οι πωλήσεις σημειώνουν συνεχή πτώση κυρίως στη μεσαία και φτηνή κατηγορία τουλάχιστον στην μεγάλη αγορά της Κίνας.

     


    smartphone vendors china

     

    Σύμφωνα με μια έρευνα της εταιρίας Strategy Αnalytics, η Samsung δεν είναι πια στις πέντε πρώτες κατασκευάστριες εταιρίες κινητών τηλεφώνων στην Κίνα, με την OPPO να την εκθρονίζει τελικά από την τελευταία θέση της πεντάδας με την Apple να είναι η μόνη μή κινέζικη εταιρίας στη λίστα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.