Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Acer ανακοίνωσε το νέο της Chromebase

    .
    Αν και το νέο Chromebase της Acer, δεν είναι το πρώτο Chromebase της αγοράς, η εταιρία αναφέρει ότι είναι το πρώτο με οθόνη αφής. Η οθόνη είναι των 21,5'' FullHD ανάλυσης με γωνίες θέασης των 178 μοιρών και τεχνολογία αφής δέκα σημείων. Η συσκευή χρησιμοποιεί το τετραπύρηνο Tegra K1 SoC της Nvidia το οποίο εγγυάται αυξημένες επιδόσεις. Η μνήμη στο Chromebase θα φτάνει έως και τα 4GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα ανέρχεται στα 16GB. Επιπλέον αυτού, ο χρήστης θα έχει και 100GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive για δύο χρόνια. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ου Acer Chromebase περιλαμβάνονται, HDMI out, USB 3.0, USB 2.0 θύρες, καθώς και 802.11a/b/g/n Wi-Fi και Bluetooth 4.0 συνδεσιμότητα. Η ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης και τα δύο ηχεία των 3W, επιτρέπουν στην συσκευή να αξιοποιηθεί για επικοινωνία μέσω video, ενώ η υποστήριξη VESA επιτρέπει την τοποθέτηση του Chromebase πάνω σε μια οποιαδήποτε βάση, βραχίωνα ή τον τοίχο.

     


    acer chromebase

     


    Το Acer Chromebase θα είναι διαθέσιμο μέσα στο δεύτερο τρίμηνο για την Αμερικάνικη αγορά και την αγορά της Ασίας και του Ειρηνικού. Δεν είναι γνωστό πάντως το πότε θα έρθει και στην Ευρωπαική αγορά.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.