Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Asus ανακοίνωσε το νέο ZenBook 3

    Η Asus ανακοίνωσε το νέο της ZenBook 3, με πάχος μόλις 11.9 χιλιοστά, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία είναι το laptop με το  "μεγαλύτερο πρεστίζ" με ξεκάθαρο στόχο να χτυπήσει τα αντίστοιχα laptop της Apple. 

     

    Ο πρόεδρος της Asus, Jonney Shih το παρουσίασε στην Computex, συγκρίνοντάς με τα MacBooks, υποσχόμενος μία συσκευή η οποία ζυγίζει λιγότερο από τα ελαφρότερα laptops της Apple αλλά θα διαθέτει επεξεργαστή "δύο φορές πιο γρήγορο από τα MacBook".

     

    csm.jpg

     

    Ο Shih δήλωσε ότι το ZenBook 3 συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του  MacBook και του MacBook Air, αφού είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το MacBook και πιο ισχυρό από το Macbook Air.

     

    To ZenBook 3 θα έχει την μεγαλύτερη αναλογία σώματος σε σχέση με την οθόνη και θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή i7 της Intel και SSD χωρητικότητας 1TB solid.

     

    asuszenbook-apple.0.jpgasuszenbook.0.0.jpg

     

    Η τιμή του θα είναι 1.999 δολάρια για το μοντέλο με SSD 1ΤΒ και 1.499 δολάρια για το μοντέλο με δίσκο 512GB SSD.

     

    Πηγή : theverge


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.