Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Google διαλύει το Google+ σε Google Photos και Google Streams

    O Bradley Horowitz, Google VP, ανακοίνωσε σε μία ανάρτηση στο Google+ ότι έγινε ο επικεφαλής των δύο νέων τμημάτων, του Google Photos και Streams. O Horowitz πήρε τη θέση που άδειασε μετά την αποχώρηση του David Besbris που είχε ανέλαβε το Google+ πριν από ένα χρόνο.

     

    Ο Horowitz δήλωσε ότι θα είναι ο επικεφαλής των δύο τμημάτων που προϋπήρχαν μεν, αλλά τα οποία θα έχουν καινούργιο όνομα, που παραδόξως δεν έχουν καμία αναφορά στο κοινωνικό δίκτυο Google+. Αυτό μπορεί να σημαίνει και το τέλος του Google+, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τη Google για αυτό το θέμα.

     

    Ο Sundar Pichai, Senior VP, είχε προϊδεάσει για την διάσπαση αυτή σε μία παλαιότερη συνέντευξή του στο Forbes. " Νομίζω, αντί για ένα προϊόν, θα δείτε ότι θα εστιάζουμε όλο και παραπάνω στις επικοινωνίες, στις φωτογραφίες και στο Google+ Streams, ως τρεις ξεχωριστούς και σημαντικούς τομείς. Οι φωτογραφίες και τα Streams έχουν χωριστεί από το Google+ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι θα γίνει με τη υπηρεσία επικοινωνίας Google Hangouts.

     

    Τον Δεκέμβριο ο Horowitz είχε δηλώσει ότι τα Hangouts έχουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. "Είναι γραπτά μηνύματα, είναι τηλεφωνία, είναι προσωπική επικοινωνία, είναι επικοινωνία με πολλά άτομα, είναι για καταναλωτές αλλά και για επιχειρηματίες". Αντίπαλα προϊόντα όπως το Snapchat και το What'sApp είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν τελευταία, οπότε είναι πιθανό η Google να θέλει να διαφοροποιήσει τα Hangouts, από το όχι και τόσο δημοφιλές Google+.

     

    "Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πιο ευρύ ώστε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους ανεξάρτητα με τα ποια προϊόντα προτιμούν", δήλωσε ο Horowitz.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.