Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η LG αποκάλυψε τα νέα της LG G6 και LG X power 2

    Δύο νέες συσκευές αποκάλυψε αυτές τις μέρες η LG. Το LG X power 2, με μεγάλη μπαταρία αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, ενώ το LG G6 το οποίο ανήκει στην υψηλών επιδόσων κατηγορία κινητών της LG, αποκαλύφθηκε εχτές από την εταιρία στα πλαίσια του  Mobile World Congress που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.

     

    Η LG προσπάθησε πέρσι να παρουσιάσει μια δική της εκδοσή ενός modular smartphone με το LG G5, αλλά δυστυχώς για την εταιρία η συσκευή δεν είχε την επιτυχία που θα επιθυμούσε. Η νέα συσκευή λοιπόν δεν ακολουθάει κάποια modular σχεδίαση και απλά έρχεται να προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή ένα ακόμα υψηλών επιδόσεων smartphone, όπως η πλειοψηφία των συσκευών στην αγορά.

     

    LG G6.jpg

     

    Σε σχέση με το G5, το G6 δεν είναι modular λοιπόν, διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, με αναλογίες 18:9, αλλά και μεγαλύτερη μπαταρία, η οποία όμως δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Μια σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών των G6 και G5 μπορείτε να δείτε παρακάτω.

     

    58b4081c3f288-LGG6-G5comparison.jpg

     

    Η LG δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία διαθεσιμότητας ή τιμές.

     

    Όσον αφορά το LG X power 2, πρόκειται για ένα smartphone μέσης κατηγορίας το οποίο έρχεται όμως με μια μεγάλη μπαταρία των 4500mAh, προσφέροντας στην συσκευή μεγάλη αυτονομία. Τεχνολογία fast charging εγγυάται την φόρτιση της μπαταρίας στο 50% μέσα σε μια ώρα, με την πλήρη φόρτιση να επιπλέον ώρα. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής βρίσκουμε 5,5'' HD οθόνη, 1,5GHz οκταπύρηνο επεξεργαστή, 1,5GB/2GB μνήμη, 16GB αποθηκευτικού χώρου, δύο κάμερες των 13MP και 8MP και Andoid 7.0 λειτουργικό.

     

    LG X power 2.jpg

     

    Το LG X power 2 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον επόμενο μήνα.

     

     

    Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά

    LG G6 - Specifications

    LG X Power2 - Specifications


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.