Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Meizu ανακοίνωσε το νέο της κορυφαίο Pro 5

    .
    Το νέο Meizu PRO 5 έρχεται με τον κορυφαίο οκταπύρηνο επεξεργαστή της Samsung, τον Exynos 7420. Είναι ο ίδιος επεξεργαστής που χρησιμοποιεί η Samsung στα τελευταία Galaxy S6 και Galaxy Note5, με την διαφορά όμως ότι σύμφωνα με τα benchmarks της ίδιας της Meizu, αποδίδει πολύ καλύτερα στο δικό της τηλέφωνο από ότι στο Galaxy S6 και το Note. Για να το αποδείξει αυτό, η Meizu δημοσίευσε και benchmarks όπου φαίνεται όχι μόνο το PRO 5 να είναι πιο γρήγορο, αλλά και πιο κρύο. Ο Exynos 7420 υπενθυμίζουμε ότι είναι σχεδίασης big.LITTLE με τέσσερις πυρήνες Cortex A57 στα 2.1GHz και τέσσερις πυρήνες Cortex A53 στα 1.5GHz. Ενσωματώνει Mali T760MP8 κάρτα γραφικών στα 770MHz.

     

    Meizu Pro 5  3


    Meizu Pro 5 bench

     

    Η οθόνη διαμέτρου 5,7'' του PRO 5, είναι τύπου AMOLED, κατασκευής Samsung και ανάλυσης 1080p. Φέρει 2.5D άκρες και προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3. Το PRO 5 υποστηρίζει δύο SIM, ενώ στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του έχουμε δύο κάμερες με την πίσω να είναι των 21.16MP με αισθητήρα Sony IMX230 και δυνατότητα εγγραφής video 4K HEVC και την μπροστά να είναι των 5MP, υποστήριξη 4G LTE, 802.11 b/g/n/ac, BlueTooth 4.1, GPS/GNSS, USB Type C και μπαταρία χωρητικότητας 3050mAh. Επιπλέον υπάρχει και microSD υποδοχή για επέκταση του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Το σασί του είναι μεταλλικό. Τέλος, ως λειτουργικό χρησιμοποιείται το Android 5.1 Lollipop με το FlyMe 5.

     

    Meizu Pro 5  2


    Meizu Pro 5  4

     

    Το Meizu 5 PRO θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Μία με 3GB μνήμης και 32GB αποθηκευτικού χώρου στην τιμή των 393 ευρώ περίπου και μία με 4GB μνήμης και 64GB αποθηκευτικού χώρου στην τιμή των 435 ευρώ περίπου. Ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε χρυσό, γκρι, ασημί και ασημί/μαύρο χρώμα.

     

    Meizu Pro 5  1

     

    Περισσότερες πληροφορίες για το PRO 5 μπορείτε να βρείτε στο site της Meizu: Meizu PRO 5


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.