Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Microsoft δοκιμάζει τα Windows σε Android Smartphones

    .
    Ειδικότερα έχει επιλεγεί μια συγκεκριμένη ομάδα χρηστών Mi 4 συσκευών, στους οποίους θα προσφερθεί μια custom ROM, ώστε να μπορέσουν να εγκαταστήσουν τα Windows 10 στις Android συσκευές τους. Κατόπιν οι χρήστες αυτοί καλούνται να παρέχουν στην Microsoft και την Xiaomi, πληροφορίες για την συμπεριφορά των Windows 10 στις συσκευές τους, να αναφέρουν τυχόν bugs ή γενικότερα προβλήματα, ή να κάνουν τις δικές τους προτάσεις προς τις δύο εταιρίες.

     

    Η διαδικασία αντικαθιστά πλήρως το Android στις συσκευές, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του CyanogenMod, το Android διαγράφεται πλήρως, δεν έχουμε δηλαδή dual boot, ενώ οι συσκευές μετατρέπονται πλήρως σε Windows smartphones, έχοντας πλήρη πρόσβαση στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Microsoft.

     


    xiaomimi4

     


    Η κίνηση αυτή της Microsoft δείχνει ότι επιθυμεί να αυξήσει το μερίδιο του λειτουργικού της στα smartphones, κάνοντας εύκολη την μετάβαση ενός χρήστη Android στο δικό της λειτουργικό. Οι χρήστες που θα θέλουν να δοκιμάσουν τα Windows 10, δεν θα είναι υποχρεωμένοι να διαλέξουν ανάμεσα σε έναν περιορισμένο αριθμό συσκευών, ενώ και η ίδια η Microsoft θα μπορεί να κατασκευάζει ROMs για συγκεκριμένες Android συσκευές, χωρίς να υποχρεούται να περιμένει τον κατασκευαστή της συσκευής.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.