Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η RIOT GAMES ανακοινώνει την έναρξη της CLOSED BETA για το πολυαναμενόμενο FIRST-PERSON TACTICAL SHOOTER VALORANT

    Η Riot Games ανακοίνωσε την έναρξη της κλειστής δοκιμαστικής περιόδου για το περιζήτητο παιχνίδι VALORANT που θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου 2020. Η Closed Beta θα περιοριστεί σε παίκτες στην Ευρώπη, τον Καναδά, τη Ρωσία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες - με την πιθανότητα της επέκτασής της αργότερα σε περισσότερες χώρες, εν αναμονή των εξελίξεων της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.

     

    Η Riot Games συνεργάζεται με το Twitch, την κορυφαία υπηρεσία και κοινότητα multiplayer entertainment στον κόσμο, για να παρέχει στους fans της πρόσβαση στην Closed Beta του VALORANT. Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Closed Beta οι παίκτες στον Καναδά, την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

    1. Να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Riot (ΕΔΩ)

    2. Να τον συνδέσουν με ένα λογαριασμό στο Twitch (ΕΔΩ)

    3. Όταν ενεργοποιηθεί η closed beta στη χώρα τους (σε EU και NA προς το παρόν), να παρακολουθούν συγκεκριμένα VALORANT streams που επισημαίνει το Twitch για να έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Closed Beta του VALORANT, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για τα δικαιώματα στο Twitch, επισκεφθείτε το www.PlayVALORANT.com

     

     

     

     

    Σχετικά με το VALORANT

    Το VALORANT είναι ένα ανταγωνιστικό tactical shooter 5v5 Character-Based FPS Video Game για PC, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Riot. Με σκοπό να κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες του πλανήτη το καλοκαίρι του 2020, το VALORANT είναι ένα ακριβές και θανατηφόρο παιχνίδι για πολλούς παίκτες με υψηλή δεξιότητα, ποικιλία σε όπλα, πράκτορες με μοναδικές ικανότητες και ανταγωνιστικούς χάρτες για χιλιάδες ώρες παιχνιδιού.

     

    Έχοντας αποδείξει την κορυφαία ποιότητα των παιχνιδιών της, με παγκόσμια υποδομή και ιδιόκτητη anti-cheat τεχνολογία, η Riot Games δεσμεύεται να διατηρήσει τις βασικές αρχές του είδους tactical shooter και να υποστηρίξει την ανταγωνιστική ακεραιότητα που προσφέρει ως εμπειρία το παιχνίδι.

     

    Σχετικά με τη Riot Games

    Η Riot Games ιδρύθηκε το 2006 με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται και υποστηρίζονται τα παιχνίδια, με γνώμονα τους παίκτες. Το 2009, η Riot κυκλοφόρησε το πρώτο της παιχνίδι με τίτλο League of Legends και έλαβε παγκόσμια αναγνώριση. Έκτοτε, το παιχνίδι έγινε το παιχνίδι για υπολογιστές με τους περισσότερους παίκτες στον κόσμο και βασική κινητήριος δύναμη της εκρηκτικής ανάπτυξης των esports.

     

    Καθώς το League εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, η Riot συνεχίζει να το εξελίσσει και να βελτιώνει παιχνιδιού για τους παίκτες με το Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics και πολλούς ακόμα τίτλους σε εξέλιξη, ενώ εξερευνά τον κόσμο της Runeterra μέσω multimedia projects μουσικής, comic και πολλά άλλα.

     

    Η Riot Ιδρύθηκε από τους Brandon Beck και Marc Merrill και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, ενώ η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 2.500 Rioters σε πάνω από 20 γραφεία παγκοσμίως. Το όνομα της έχει βρεθεί πολλές φορές σε σημαντικές θέσεις κατάταξής σε λίστες μεταξύ των οποίων οι “100 Best Companies to Work For,” “25 Best Companies to Work in Technology,” “100 Best Workplaces for Millennials,” και “50 Best Workplaces for Flexibility.” του Fortune.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.