Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Samsung ανακοίνωσε την νέα σειρά φορητών SSD, T5

    Αν σκέφτεστε την αγορά κάποιου εξωτερικού αποθηκευτικού μέσου το οποίο να προσφέρει πολύ υψηλές ταχύτητες και ταυτόχρονα υψηλή προστασία στα δεδομένα σας, τότε κάποιο μοντέλο από την νέα σειρά φορητών SSD T5 της Samsung, ίσως να είναι αυτό που ψάχνετε.

     

    Η νέα αυτή σειρά φορητών SSD, χρησιμοποιεί νέες μνήμες τεχνολογίας V-NAND 64 επιπέδων και τον MGX controller που χρησιμοποιείται στην σειρά 850 EVO. Η επικοινωνία με το σύστημα γίνεται μέσω USB 3.1 Gen 2 σύνδεσης, επιτρέποντας ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες οι οποίες φτάνουν τα 540MB/sec, σύμφωνα με την Samsung. Στον τομέα της ασφάλειας υποστηρίζεται hardware κρυπτογράφηση AES 256bit, ενώ παρέχεται κατάλληλο λογισμικό για Mac και PC, τόσο για την ρύθμιση των παραμέτρων ασφαλείας, όσο και την αναβάθμιση του λογισμικού και του firmware. Παρέχεται και εφαρμογή για Android συσκευές.

     

    Samsung T5 SSDs.jpg

     

    Οι T5 είναι εύκολοι στην μεταφορά, έχοντας μικρές διαστάσεις, 74 x 57.3 x 10.5 χιλιοστά, με το περίβλημά τους να είναι υψηλής αντοχής, ικανό να τους προστατέψει ακόμα και από πτώση ύψους δύο μέτρων. Διαθέτουν υποδοχή USB Type C, με την Samsung να παρέχει δύο καλώδια, ένα από Type C σε Type C και ένα από type C σε Type A, για μέγιστη συμβατότητα.

     

    Η νέα σειρά T5 περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα, με χωρητικότητες 250 GB, 500 GB, 1 TB και 2 TB. Τα δύο μικρότερα μοντέλα έρχονται σε μπλε χρώμα, ενώ τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα σε μαύρο. Καλύπτονται με 3 χρόνια εγγύησης. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του μοντέλου των 250GB είναι $129,99.

     

     

    Υπάρχουν ήδη παρουσιάσεις των νέων SSD στο διαδίκτυο. Παρακάτω δίνονται links από μερικά από αυτά.

    Samsung Portable SSD T5 Review: 64-Layer V-NAND Debuts in Retail

    Samsung Portable SSD T5 USB 3.1 Gen 2 10Gbps 500GB and 2TB Review - Even Faster! | PC Perspective

    Samsung T5 Portable SSD review - Introduction

     

     

    Samsung T5 SSDs models.jpg

     

    Samsung T5 SSDs specs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.