Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Galaxy S7 Active

    Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση των Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge, η Samsung έρχεται να ανακοινώσει την ανθεκτική έκδοση του Galaxy S7, το Galaxy S7 Active. Σε αντίθεση με τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge τα οποία είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την εμφάνιση, η έκδοση Active έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την αντοχή, διαθέτοντας ενισχυμένο σασί που του επιτρέπει να είναι σαφέστατα πιο ανθεκτικό.

     

    Η νέα έκδοση Active δεν διαφέρει στα τεχνικά της χαρακτηριστικά, σε σχέση με το Galaxy S7. Διαθέτει τον ίδιο Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή, 4GB μνήμης και 32GB αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης αυτού μέσω microSD. Η οθόνη του διαστάσεως 5,1'', είναι ανάλυσης 2560x1440 pixels και τύπου SAMOLED. Έχει όμως μεγαλύτερη μπαταρία, χωρητικότητας 4000mAh.

     

    samsung-2016-galaxys7active.jpg

     

    Εκεί που διαφέρει είναι στο υλικό κατασκευής, που του προσφέρει υψηλότερη αντοχή, το βάρος και τις διαστάσεις του. Η συσκευή έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και βάρος έναντι του Galaxy S7. Το Active διατηρεί την πιστοποίηση IP68 που έχει και το Galaxy S7 και το οποίο εγγυάται αντοχή στην σκόνη και την δυνατότητα να μείνει κάτω από το νερό και σε βάθος έως 1,5 μέτρο για 30 λεπτά. Επιπλέον όμως διαθέτει ένα στιβαρό προστατευτικό κέλυφος καθώς και ένα στρώμα από πολυανθρακικό υλικό πάνω από την οθόνη του, προσφέροντας του επιπλέον προστασία. Σύμφωνα με την Samsung, η έκδοση Active ικανοποιεί τα στάνταρ των 810G τεστ του Αμερικάνικου στρατού για αυξημένη αντοχή έναντι υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, υγρασίας, έντονων κραδασμών και διάβρωσης από το αλάτι.

     

     

    Το Active διαθέτει επίσης αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, και την σουίτα ασφαλείας της Samsung, Knox, η οποία επιτρέπει τον διαχωρισμό των δεδομένων που έχουν σχέση με την εργασία, από τα προσωπικά δεδομένα. Αυτά και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, σε συνδυασμό με την αυξημένη αντοχή της συσκευής, καθιστούν το Active Μια πολύ καλή επιλογή για τους επαγγελματίες, σύμφωνα πάντα με την Samsung.

     

    Galaxy_S7_active-Green.jpg

     

    Galaxy-S7-active-Green-Back.jpg

     

    Το Galaxy S7 Active θα διατίθεται στις ΗΠΑ αποκλειστικά από την ΑΤ&Τ και από τις 10 Ιουνίου. Η τιμή του χωρίς συμβόλαιο είναι $795.

     

    Πηγή: Samsung Announces The Galaxy S7 Active


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.