Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Valve συνεργάζεται με την AMD για να φέρει τα Windows 11 στο Steam Deck

    Η Valve στοχεύει να κάνει τον φορητό gaming υπολογιστή της, Steam Deck συμβατό με τα επερχόμενα Windows 11. Ενώ εδώ και εβδομάδες είναι γνωστό ότι το Steam Deck μπορεί να τρέξει Windows, δεν ήταν σαφές πόσο καλά θα υποστηριζόταν από τη Valve ή αν θα ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του Trusted Platform Module (TPM), το οποίο είναι απαραίτητό για να μπορούν να εκτελεστούν τα Windows 11 στο Steam Deck.

    Τώρα, η Valve επιβεβαίωσε ότι έχει επικεντρωθεί πολύ στην υποστήριξη των Windows. "Το TPM εξετάζεται αυτό το καιρό", αναφέρει ο Greg Coomer, σχεδιαστής του Valve Steam Deck, σε συνέντευξή του στο PC Gamer. «Είχαμε επικεντρωθεί τόσο πολύ στα Windows 10, μέχρι στιγμής, που δεν έχουμε φτάσει τόσο πολύ σε αυτό (την υποστήριξη των Windows 11). Η προσδοκία μας είναι ότι μπορούμε να το ανταποκριθούμε ». Η Valve συνεργάζεται με την AMD για να βεβαιωθεί ότι το TPM υποστηρίζεται σε επίπεδο BIOS και ότι το Steam Deck είναι έτοιμο για Windows 11.  Σύμφωνα πάντα με τον Greg Coomer, δεν υπάρχει τίποτα που να υποδεικνύει ακόμη ότι θα υπάρξουν προβλήματα με τα Windows 11.

    Ας ελπίσουμε ότι η υποστήριξη των Windows 11 δε θα αποτελέσει ένα δεύτερο Half Life 3...

     

    Η φωτογραφία της είδησης ανακτήθηκε από Trusted Reviews | Λεπτομέρειες άδειας


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.