Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi VR Play Headset

    Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο entry-level σύστημα εικονικής πραγματικότητας στην Κίνα. Η Xiaomi δέχεται αιτήσεις για δοκιμαστές, από τους οποίους, όσοι επιλεχθούν, θα μπορέσουν να το αγοράσουν μόλις για 1 Yuan, ενώ η επίσημη τελική τιμή θα είναι 49 Yuan, δηλαδή περίπου επτά δολάρια.

     

    Το νέο headset της Xiaomi λειτουργεί με όλα τα τηλέφωνα με οθόνη διαστάσεων από 4.7" μέχρι και 5.7" και διαθέτει δύο ανοίγματα στο μπροστινό μέρος για τη ρύθμιση του τηλεφώνου.

     

    29696-328af3a8.jpg29696-b694b250.jpg

    Το VR headset της Xiaomi μοιάζει με το Google Cardboard, αλλά είναι κατασκευασμένο με καλύτερα υλικά όπως Spandex  και Lycra. Η  Xiaomi χρησιμοποίησε φακούς με μείωση των αντανακλάσεων, αντιολισθητικά μαξιλαράκια και ένα μεταλλικό κουμπί για την ενεργοποίηση του τηλεφώνου. Διαθέτει επίσης έναν ειδικό σχεδιασμό με φερμουάρ ώστε να συγκρατεί το τηλέφωνο στη θέση του.

     

    Xiaomi-VR-play-05-570.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.