Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Καθηγητής μαθηματικών βάζει βιντεομαθήματα μαθηματικών στο Pornhub

    Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι λίγοι επισκέπτες του Pornhub αναζητούν βίντεο μαθηματικών από έναν πλήρως ντυμένο εκπαιδευτή, αλλά ο Ταϊβανός δάσκαλος μαθηματικών Changhsu τα βάζει πιστεύει το αντίθετο. Το κανάλι του στο Pornhub είναι γεμάτο με πάνω από 200 αναμφισβήτητα αντισέξι μαθήματα μπροστά από μαυροπίνακα για θέματα όπως οι διαφορικές εξισώσεις. Ο 34χρονος δάσκαλος μαθηματικών βρήκε ότι η αγορά του YouTube για επεξηγήσεις μαθηματικών ήταν κορεσμένη, έτσι αποφάσισε να επεκτείνει την εμβέλειά του στο Pornhub. Είπε στο Mel Magazine ότι θέλει να μπει σε μια νέα αγορά για μαθήματα μαθηματικών.
    "Δεδομένου ότι πολύ λίγοι άνθρωποι διδάσκουν μαθηματικά σε πλατφόρμες βίντεο ενηλίκων και επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούν βίντεο σε αυτά, σκέφτηκα ότι αν ανέβαζα τα βίντεο μου εκεί, θα τα έβλεπε πολύς κόσμος.", δήλωσε στο MEL Magazine.
    Μέχρι στιγμής, το σχέδιο του Changhsu να κερδίσει την αναγνώριση έχει λειτουργήσει καλά. Έχει 1,6 εκατομμύρια προβολές βίντεο στο Pornhub και λέει ότι έχει κερδίσει πολλούς νέους πελάτες από αυτή τη διαδικτυακή του κίνηση. «Πολλοί μαθητές που χρειάζονται έναν δάσκαλο που μπορεί να διδάξει μαθηματικά με γνωρίζουν μέσω του Pornhub και μερικοί από αυτούς αγοράζουν το μάθημά μου», λέει. Συνολικά, το διαδικτυακό του μάθημα αποφέρει 7.500.000 νέα δολάρια Ταϊβάν (πάνω από 250.000 $ ΗΠΑ) ετησίως, τα οποία χρησιμοποιεί για να πληρώσει τους λογαριασμούς του και να παρέχει έναν αξιοπρεπή μισθό στους υπαλλήλους του, οι οποίοι τον βοηθούν να διδάσκει στις διάφορες πλατφόρμες.

    Σε γενικές γραμμές, η κοινότητα του Pornhub έχει αποδεχτεί τον Changhsu και τα μαθήματά του. Όχι μόνο είναι επαληθευμένο μέλος του Pornhub, αλλά τα σχόλια κάτω από τα βίντεό του είναι κυρίως υγιεινά και φιλόξενα. Για παράδειγμα, ένας χρήστης με το όνομα Hanimechann λέει, "Ευχαριστώ, το χρειαζόμουν για τους τελικούς μου στα μαθηματικά." Ένας άλλος που λέει τον RobertsHoles γράφει, "Αυτός ο τύπος θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στους μαθητές του!"


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.