Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα ασύρματα ακουστικά ψείρες από τη Samsung

    Για χρόνια παρακολουθούμε διάφορες εταιρίες να προσπαθούν να κατασκευάσουν αυτόνομα και ασύρματα ακουστικά in-ear, ή αλλιώς ψείρες. Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει αρκετά μοντέλα από μικρές εταιρίες, τα οποία απευθύνονται στην αγορά του fitness, τα οποία όμως έχουν κάποιο καλώδιο ή κάποιο στήριγμα στο αυτί.

     

    13746-79e806e3047f105d2b0892764e746f76.jpg

     

    Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στην αγορά πραγματικά αυτόνομα ακουστικά τα οποία συνδέονται με Bluetooth και είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Απλώς τα βάζεις στο αυτί σου και ξεκινάς να τα χρησιμοποιείς. Εταιρίες όπως  Bragi, KanoaEarin, και Erato έχουν παρουσιάσει τις δικές τους λύσεις αλλά τώρα ήρθε η ώρα για τους μεγάλους παίχτες να μπούνε στο παιχνίδι.

     

    Η Samsung ανακοίνωσε τα Gear IconX τα οποία είναι τελείως αυτόνομα, συνδέονται με Bluetooth και ο χειρισμός τους γίνεται μέσω της αφής στην εξωτερική επιφάνειά τους. Διαθέτουν ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 4GB  τον οποίο μπορείτε να γεμίσετε με τραγούδια ώστε να μην σας χρειάζεται το  smartphone.  Για να μην τα χάνετε, υπάρχει μία θήκη η οποία χρησιμεύει και ως φορτιστής. Η μπαταρία των IconX διαρκεί τρεις ώρες, ενώ αν τα χρησιμοποιείτε με Bluetooth η διάρκεια της μπαταρίας πέφτει στο μισό . Η θήκη μπορεί να φορτίσει δύο φορές τα ακουστικά σας, πριν χρειαστεί και αυτή φόρτιση.

     

    samsung-iconx-hand-1465007842-ttKT-column-width-inline.jpgsamsung-earbuds-lead-1024x768.jpg
     
    Ο χειρισμός τους μέσω της αφής γίνεται με χτυπήματα των δακτύλων για τις βασικές λειτουργίες  play/pause, δύο χτυπήματα για να πάει στο επόμενο τραγούδι και τρία να παίξει το προηγούμενο. Αυτά φυσικά ρυθμίζονται και από την εφαρμογή Gear για Android. Αν κρατήσετε πατημένο το δάκτυλό σας πάνω τους τότε ενεργοποιείται ένα ηχητικό μενού το οποίο ονομάζεται "Ambient mode". Αυτό, μέσω των ενσωματωμένων μικροφώνων, σας επιτρέπει να ακούτε με εντυπωσιακή καθαρότητα τους περιβαλλοντικούς θορύβους, ενώ παράλληλα ακούτε μουσική. Σύμφωνα με τη Samsung αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για όσους οδηγούνε, ή βρίσκονται μέσα στην πόλη και είναι απαραίτητο να ακούνε και τους ήχους γύρω τους.

     

    samsung-earbuds-inline-e1464885365101-768x1024.jpg

     

    Τα Gear IconX δεν είναι μόνο μουσική. Διαθέτουν αισθητήρες καρδιακών παλμών, και όπως τα Gear Fit2, τροφοδοτούν με δεδομένα, όπως την ταχύτητα, την απόσταση και τη διάρκεια της άσκησης, την αντίστοιχη εφαρμογή και παράλληλα να ενημερώνουν και τον χρήστη μέσω ηχητικών μηνυμάτων. Επίσης είναι συμβατά με τους fitness trackers της εταιρίας. Τα ακουστικά αυτά είναι σημαντικά πιο φτηνά από τα Bragi Dash των 300 δολαρίων αφού θα κοστίζουν 200 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο άσπρο, και μπλε χρώμα όταν κυκλοφορήσουν μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

     

     

    Πηγή : wired


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.