Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα οθόνη από την Samsung με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού

    .
    Σύμφωνα με την Samsung η SE370 είναι η πρώτη οθόνη η οποία προσφέρει την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης ενός κινητού. Για να φορτίσει κάποιος το κινητό του, το μόνο που έχει να κάνει είναι να το τοποθετήσει στην βάση της οθόνης, η οποία είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για αυτόν τον σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η ανάγκη ύπαρξης ενός επιπλέον καλωδίου στο γραφείο αποκλειστικά για την φόρτιση του κινητού, ενώ και η χρήση αυτού γίνεται πολύ πιο απλή και εύκολη κατά την διάρκεια εργασίας μπροστά από την οθόνη. Για να επιτευχθεί πάντως η φόρτιση θα πρέπει το κινητό να υποστηρίζει την τεχνολογία Qi Wireless Charging.

     

    SE370 front

     

    Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η SE370 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία των 23,6 ιντσών (μοντέλο S24E370DL) και μία των 27 ιντσών (μοντέλο S27E370DS). Η έκδοση των 23,6 ιντσών χρησιμοποιεί PLS panel, είναι 1080p ανάλυσης, και έχει 4ms χρόνο απόκρισης. Η φωτεινότητα της είναι 250cd/m2 και η τυπική της αντίθεση 1000:1. Οι γωνίες θέασης είναι 178/178 μοίρες.

     

    SE370 angle

     

    Στα υπόλοιπα ειδικά χαρακτηριστικά της οθόνης έχουμε Eco Saving Plus, Magic Bright, Magic Upscale, Game Mode, Eye Saver Mode, Flicker Free, Image Size, αλλά και υποστήριξη για το AMD Freesync.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.