Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά τροφοδοτικών Smart DPS-G από την Thermaltake

    .
    Η Thermaltake προωθεί την νέα της σειρά ως μία οικολογική σειρά προϊόντων στην οποία το Smart Power Management (SPM) System παίζει πρωτεύον ρόλο. Το σύστημα SPM είναι μια πλατφόρμα η οποία χρησιμοποιεί το cloud για να παρακολουθεί και να αναλύει την κατανάλωση του PC, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν και να μαθαίνουν το τι καταναλώνει το σύστημά τους.

     

    SPMArchitecture


    Smart Power Management (SPM) 1

     

    Η σειρά περιλαμβάνει έναν 32bit μικροεπεξεργαστή από την Microchip Technology ο οποίος περιλαμβάνει πέραν του πυρήνα, μνήμη και προγραμματιζόμενο input/output περιφερειακών. Σε συνδυασμό με την σουίτα προγραμμάτων DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management Cloud 1.0 και DPS G Mobile App 1.0, επιτρέπεται η παρακολούθηση η ταχύτητα του ανεμιστήρα, η κατανάλωση, το voltage και πως αυτό διαμοιράζεται, καθώς και άλλες παραμέτρους. Είναι δυνατό να παρακολουθεί κάποιος το τι καταναλώνει η CPU και τι η GPU, ενώ το λογισμικό παρέχει και δυνατότητα ειδοποίησης αν το τροφοδοτικό αρχίσει να υπερθερμαίνεται.

     

    Smart DPS G Gold 750W

     

    Σύμφωνα με την Thermatake τα τροφοδοτικά της σειράς που φέρουν Gold πιστοποίηση χρησιμοποιούν μόνο Ιαπωνικούς πυκνωτές, για καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς και ανεμιστήρα των 14 εκατοστών, ενώ αυτά που φέρουν Bronze πιστοποίηση έχουν μόνο τους κύριους πυκνωτές τους κατασκευασμένους στην Ιαπωνία και ανεμιστήρα των 12 εκατοστών. Τα τροφοδοτικά περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα συστήματα αυτοπροστασίας, διαθέτουν επίπεδα καλώδια για να μην δημιουργούν πρόβλημα στην ροή του αέρα εντός του κουτιού και ακολουθούν σχεδίαση με μια πολύ δυνατή γραμμή των +12V.

     

    Smart DPS G Bronze 700W

     

    Τα δύο Gold μοντέλα, είναι τα Smart DPS-G 650W Gold και Smart DPS-G 750W Gold, ενώ τα δύο Bronze mοντέλα είναι τα Smart DPS-G 600W Bronze, και Smart DPS-G 700W Bronze.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.