Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα Lumix GX85 από την Panasonic

    Η Panasonic ανακοίνωσε μία νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της σειράς Lumix. Η νέα φωτογραφική μηχανή είναι το μοντέλο GX85 και ανήκει στην κατηγορία των mirrorless interchangeable lens φωτογραφικών μηχανών. Η GX85, αν και στοχεύει σε επαγγελματίες, τοποθετείται στην μεσαία κατηγορία τιμής, καθιστώντας την πιο προσιτή από την GX8.

     

    Η GX85 διαθέτει αισθητήρα 16MP Digital Live MOS, ο οποίος δεν διαθέτει κάποιο low pass φίλτρο, προσφέροντας υψηλότερη λεπτομέρεια. Σύμφωνα με την Panasonic, χάρη στην νέα της μηχανή Venus, μειώνεται το moiré και άρα δεν απαιτείται η χρήση low pass φίλτρου. Η μηχανή διαθέτει επιπλέον και ένα 5-axis stabilization σύστημα, το οποίο βοηθάει στις περιπτώσεις χρήσης φακών που δεν ενσωματώνουν optical image stabilization. Σε περίπτωση χρήσης φακών που διαθέτουν σύστημα σταθεροποίησης, τα δύο συστήματα, αυτό της μηχανής και αυτό του φακού, μπορούν να λειτουργήσουν μαζί, επιτρέποντας ακόμα πιο σταθερές τελικές λήψεις. 

     

    Z-panasonic-gx85-front.jpg

     

    Panasonic Lumix GX85 back.jpg

     

    Panasonic Lumix GX85 side.jpg

     

     

    Υποστηρίζεται ISO έως και 25600, Wifi, 8fps συνεχόμενες λήψεις, λήψη βίντεο ανάλυσης Ultra HD (3,840 x 2,160) στα 24 και 30 fps, καθώς και λήψη βίντεο 1080p στα 60fps. Η μηχανή διαθέτει οθόνη 3'' η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 80 μοίρες προς τα πάνω και 45 μοίρες προς τα κάτω, επιτρέποντας την πιο εύκολη λήψη φωτογραφιών υπό γωνία.

     

    Περισσότερα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες της νέας Panasonic GX85, μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site της Panasonic.

    LUMIX GX85 4K Mirrorless DSLM Camera Kit - 12-32mm Lens - Panasonic US

     

    Panasonic Lumix GX85 features 1.jpg

     

    5711ff0c2303c-PanasonicLumixGX85features2.jpg

     

    Επίσης μια αναλυτική παρουσίαση, μπορείτε να διαβάσετε από το Imaging Resource.

     

    Z-panasonic-gx85-reverseAngle.jpg

     

    Η GX85 αναμένεται μέσα στον Μάιο με τιμή $800. Θα διατίθεται σε μαύρο και ασημί χρώμα, ενώ θα περιλαμβάνει και ένα 12-32mm kit lens.

     

    Πηγή: Panasonic expands Lumix family with GX85, a compact mirrorless Micro Four Thirds shooter


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.