Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο Gaming ποντίκι από την GIGABYTE

    Το XM300 διαθέτει ένα εξελιγμένο οπτικό αισθητήρα με εξαιρετικούς χρόνους απόκρισης χάρις τους υψηλής ποιότητας διακόπτες και ρυθμιζόμενο RGB φωτισμό.

     

    Το XM300 είναι εφοδιασμένο με ένα οπτικό αισθητήρα στα 6400 DPI, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί σε βήματα των 50 DPI για αυξημένη ακρίβεια μέχρι και 200" το δευτερόλεπτο, με επιτάχυνση 50g. Οι OMRON διακόπτες στα δύο κεντρικά πλήκτρα του ποντικιού εξασφαλίζουν ταχύτητα και αντοχή που φτάνει τα είκοσι εκατομμύρια πατήματα.

     


    105b

     

    Ο RGB οπίσθιος φωτισμός είναι ένα ακόμα από τα βασικά χαρακτηριστικά του XM300 που επιτρέπει στους gamers να διαμορφώσουν το ποντίκι τους με απεριόριστους συνδυασμούς φωτιστικών εφέ. Ο εργονομικός κλασσικός σχεδιασμός του XM300 είναι ιδανικός για δεξιόχειρες χρήστες και για όλους τους τύπους πιασίματος.

     


    105c

     

    Η GIGABYTE έχει δώσει σημασία στις λεπτομέρειες όπως το υψηλής ποιότητας καλώδιο που επιτρέπει την ανεμπόδιστη κίνηση του ποντικιού κατά το gaming. Επίσης τα λαστιχένια πλαϊνά μέρη του XM300 εξασφαλίζουν το στιβαρό κράτημα και τα δύο επιπλέον ζευγάρια ποδαράκια από Teflon επιτρέπουν την αντικατάστασή τους όταν αυτά φθαρούν.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.