Jump to content



  • yanni
    yanni

    Παραιτήσεις υψηλόβαθμων στελεχών στην Mad Catz

    .
    Η Mad Catz είναι γνωστή για τα περιφερειακά της, όπως ποντίκια, πληκτρολόγια και headsets τα οποία απευθύνονται στους απανταχού gamers. Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίας του Αμερικάνικου χρηματιστηρίου, η διαπραγμάτευση της μετοχής της σταμάτησε εν αναμονή ανακοίνωσης της εταιρίας με την οποία ενημέρωνε τους επενδυτές και μετόχους της για τις αποχωρήσεις τριών κορυφαίων στελεχών της με πιο τρανταχτή αυτή του επικεφαλής της εταιρίας, Darren Richardson. Την παραίτησή του από πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου γνωστοποίησε την Παρασκευή και ο Thomas Brown, ενώ παραίτηση υπέβαλε και η Whitney Peterson, ανώτερη αντιπρόεδρος των επιχειρηματικών υποθέσεων.

     


    Mad catz stock drop

     


    Στην ανακοίνωσή της η Mad Catz, ευχαριστεί την προσφορά των τριών αυτών στελεχών της, αναγνωρίζει την συμβολή τους στην πορεία της εταιρίας και εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η εταιρία θα μπορέσει να συνεχίσει σε σταθερή πορεία με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της. Αυτό όμως που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και παράλληλα τρόμαξε και τους επενδυτές στέλνοντας την μετοχή της στο να κάνει βουτιά άνω του 25% μέσα σε μια μέρα είναι η στιγμή των παραιτήσεων αυτών. Παραιτήσεις λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, συνήθως σημαίνει πολύ κακές επιδόσεις και βέβαια δημιουργεί ανησυχίες για την πορεία της εταιρίας, πολύ περισσότερο σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή των περιφερειακών για gaming.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.