Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Πληθαίνουν οι μνηστήρες για το Twitter

    Σύμφωνα με μία αναφορά του CNBC, ένας αριθμός εταιριών συζητάνε το ενδεχόμενο να κάνουν μία προσφορά στο Twitter για την εξαγορά του.

    Πιο κοντά στη εξαγορά αυτή είναι η εταιρία Saleforce, η οποία ειδικεύεται σε συστήματα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM), αλλά υπάρχουν και άλλοι πιθανοί αγοραστές όπως  η Google, η Verizon και η Microsoft.

     

    Υπολογίζεται ότι η χρηματιστηριακή αξία του Twitter αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 13.3 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού η μετοχή του έφτασε τα 22 δολάρια σημειώνοντας άνοδο 23 τοις εκατό μετά από τις φήμες εξαγοράς του. 

    twitter-google-story.jpg

    Το Twitter αναμένεται να αρχίσει να λαμβάνει τις προσφορές άμεσα και φημολογείται ότι θα υπάρξει μία τελική συμφωνία εξαγοράς μέχρι το τέλος του χρόνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNBC, οι υποψήφιοι αγοραστές ενδιαφέρονται για τα δεδομένα των 313 εκατομμυρίων χρηστών, τα οποία μπορούν να αντληθούν από το Twitter, αλλά και για τη θέση της ως μία media εταιρία. Σύμφωνα με αναφορές οι μέτοχοι του Twitter ενδιαφέρονται για το κλείσιμο μιας τέτοιας συμφωνίας. 

     

    Από τις εταιρίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά του Twitter μόνο η Salesforce δήλωσε κάτι σχετικό δημόσια μέσω του Vala Afshar, Chief Digital Evangelist της εταιρίας, και που αλλού, στο Twitter :

     

     

    Είναι πια κοινό μυστικό ότι τα οικονομικά του Twitter δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Η εταιρία μέσα από κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις όπως η αλλαγή στον αριθμό των επιτρεπομενων χαρακτήρων και στο άνοιγμα των αιτήσεων επιβεβαιωμένων λογαριασμών, προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αλλά φαίνεται ότι οι προσπάθειες αυτές δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

     

    Μια που το ίδιο το Twitter υπό τη διοίκηση του συνιδρυτή του Jack Dorsey φαίνεται ότι δεν μπορεί να βρει τη σωστή συνταγή για την επιτυχία του κοινωνικού του δικτύου ίσως κάποια από τις υποψήφιες εταιρίες καταφέρουν να κάνουν το μέσο και πάλι κερδοφόρο.


     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.