Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ρεκόρ προπαραγγελιών για τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge

    Σύμφωνα με την Korean Times, η οποία επικαλείται πληροφορίες από ανώτατο στέλεχος εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη, η Samsung έχει δεχτεί παραγγελίες για 20 εκατομμύρια συσκευές, με τα 15 εκατομμύρια να αφορούν το μοντέλο Galaxy S6 και τα άλλα 5 εκατομμύρια το μοντέλο Galaxy S6 Edge. Η πληροφορία αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται σε έναν βαθμό και από τον Shin Jong-kyunsaid, ανώτατο στέλεχος της Samsung, ο οποίος μίλησε για τεράστιες προπαραγγελίες από τους κύριους πελάτες της εταιρίας.

     

    Τα 20 εκατομμύρια συσκευών είναι πραγματικά εντυπωσιακό νούμερο δεδομένου ότι πουλήθηκαν μόλις 12 εκατομμύρια Galaxy S5 σε διάστημα τριών μηνών, σύμφωνα με μια αναφορά που δημοσιεύτηκε στο τέλος του περασμένου έτους, 4 εκατομμύρια λιγότερα από το προηγούμενο μοντέλο και 40% λιγότερα από όσα ανέμενε να πουλήσει η Samsung.

     

    Το έντονο ενδιαφέρον για τα νέα μοντέλα θα μπορούσε να οφείλεται τόσο στην βελτιωμένη εμφάνιση του νέου smartphone, έναντι του παλιού μοντέλου, όσο και στα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.