Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Σύντομα ο πίνακας ελέγχου στα Windows 10 θα αποτελεί παρελθόν

    Στα Windows 10, η εφαρμογή "Ρυθμίσεις" έχει βελτιωθεί αρκετά και συμπεριλαμβάνει πολλές από τις ρυθμίσεις που βρίσκουμε και στον Πίνακα Ελέγχου, παρόλα αυτά η ύπαρξη δύο εφαρμογών με την ίδια λειτουργία δεν είναι τίποτε άλλο από περιττή. Σύντομα όμως αυτό θα αλλάξει.

     

     

    Σε απάντηση κάποιων Insiders των Windows 10, στο Twitter, ο επικεφαλής του προγράμματος για τις δοκιμές των νέων εκδόσεων των Windows 10, ο Gabe Aul, και ο Senior Program Manager, Brandon LeBlanc, παραδέχτηκαν την δυσλειτουργία αυτή και ανέφεραν ότι η Microsoft σύντομα θα καταργήσει τον παραδοσιακό "Πίνακα Ελέγχου" και θα μείνει μόνο η εφαρμογή "Ρυθμίσεις".

     

    Ο Gabe Aul έδωσε έμφαση στο ότι το να υπάρχουν δύο εφαρμογές που έχουν την ίδια λειτουργία, σημαίνει διπλός κώδικας, πολυπλοκότητα και κατανάλωση περισσότερων πόρων του συστήματος

     

     

    Με αυτόν το τρόπο μία ενοποιημένη εφαρμογή θα είναι πιο λιτή και εύκολη στη χρήση. Αυτό δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα συμβεί, αφού όπως δήλωσε ο LeBlanc, κάποιες ρυθμίσεις από τον Πίνακα Ελέγχου δεν έχουν ακόμα μεταφερθεί στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις". Μόλις αυτή η μετάβαση ολοκληρωθεί η Micorosft πιθανώς να αφαιρέσει τελείως τον Πίνακα Ελέγχου από επόμενες εκδόσεις των Windows 10.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.