Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τέλος της υποστήριξης από τη Microsoft στις παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer

    Αυτό σημαίνει ότι όσοι χρησιμοποιούν ακόμα τις εκδόσεις 8, 9, και 10 θα πρέπει να αναβαθμίσουν τον browser τους μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο θα τους υπενθυμίσει η ενημέρωση KB3123303, με την οποία θα εμφανιστεί μία ειδοποίηση για την αναβάθμιση σε νεώτερη έκδοση. Η ενημέρωση αυτή θα εγκατασταθεί σε υπολογιστές με λειτουργικό Windows 7 και Server 2008 R2.

     

    Σύμφωνα με τη Microsoft μετά από αυτή την ημερομηνία η εταιρία θα πάψει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και τεχνική υποστήριξη για τις παλαιότερες εκδόσεις του ΙΕ. Όσοι χρήστες δεν αναβαθμίσουν, τα συστήματά τους θα είναι ευάλωτα σε κενά ασφαλείας για τα οποία είναι άλλωστε είναι γνωστός ο συγκεκριμένος browser.

     

    Τέλος η Microsoft προτείνει στους χρήστες να αναβαθμίσουν είτε στον Internet Explorer 11, στην τελευταία έκδοση του ΙΕ, είτε να αναβαθμίσουν σε Windows 10 και να χρησιμοποιήσουν τον Microsoft Edge.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.