Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τα μελλοντικά προϊόντα gaming της BenQ θα φέρουν το brand ZOWIE

    .
    Το ZOWIE δεν είναι ένα ένα καινούριο όνομα στο χώρο. Η εταιρία ZOWIE GEAR ιδρύθηκε το 2008 με στόχο να παρέχει ανταγωνιστικά προϊόντα, ειδικά για χρήση σε παιχνίδια, κυρίως για eSports. Έτσι η εταιρία διαθέτει πλήθος προϊόντων, όπως ποντίκια, mouse pads, πληκτρολόγια, headset και άλλο εξοπλισμό, ειδικά για χρήση με ηλεκτρονικά παιχνίδια. Η BenQ πρόσφατα επένδυσε στην ZOWIE GEAR και από ότι φαίνεται η επένδυση αυτή ήταν σημαντική, δεδομένου ότι πλέον η ZOWIE αποτελεί μέρος της BenQ.

     


    ZOWIE BenQ logo

     


    Τα νέα προϊόντα της BenQ, τα οποία θα αποτελούν μέρος του καταλόγου της ZOWIE, αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα προς το τέλος του μήνα. Η BenQ ελπίζει ότι με την κίνησή της αυτή, αποδεικνύει στους gamers πόσο σημαντική θεωρεί την εν λόγω αγορά και την δέσμευσή της να παρέχει υψηλής ποιότητας προιόντα ειδικά για χρήση σε ηλεκτρονικά παιχνίδια.

     


    Zowie mouse series site


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.