Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το Dropbox ανακοίνωσε την νέα του υπηρεσία Paper

    active docs

     

    Το Paper είναι ένας online επεξεργαστής κειμένου με δυνατότητα συνεργασίας με άλλους χρήστες, παρόμοιο με αυτό που ήδη προσφέρουν οι Google, Microsoft και η μικρότερη Quip. Είναι η νέα γενιά του Notes, μία εφαρμογή που ξεκίνησε σε δοκιμαστική έκδοση αρχές του χρόνου

     


    inside1

     


    Προς το παρόν η υπηρεσία αυτή είναι μία αποκλειστικά online υπηρεσία για την επεξεργασία κειμένου με τη δυνατότητα πολλοί χρήστες να μπορούν να επεξεργαστούν το ίδιο έγγραφο ταυτοχρόνως. Επίσης οι χρήστες μπορούνε να κάνουν λίστες με εργασίες για διεκπεραίωση τις οποίες θα μπορούνε οι managers να ελέγχουν.

     

    search

     

    Επίσης θα μπορείτε να εισάγετε ολόκληρα έγγραφα στα έγγραφά σας με συνδέσμους του Dropbox και θα μπορείτε επίσης να δημιουργείτε μικρές συλλογές από φωτογραφίες. Το παράξενο με αυτήν την νέα υπηρεσία είναι ότι το Dropbox την ανακοίνωσε ενώ αυτήν τη στιγμή είναι μόνο με προσκλήσεις και μόνο για το web. Ίσως φταίει το γεγονός ότι τελευταία δέχεται πολλές κριτικές που την αναφέρουν ως μία υπερεκτιμημένη εταιρία των 10 δισεκατομμυρίων και αισθάνεται την ανάγκη να παρουσιάσει νέα προϊόντα. Ελπίζουμε να λάβουμε και εμείς μία πρόσκληση για να την δοκιμάσουμε.

     

    collaboration


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.