Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Dropbox ανακοίνωσε το Project Infinite

    Το να διατηρείτε τα αρχεία σας στο cloud  είναι καλύτερα από το να τα έχετε τοπικά στο σκληρό σας δίσκο, γιατί σε περίπτωση προβλήματος στο hardware τα αρχεία σας θα παραμείνουν ασφαλή και ανέπαφα.

     

    Όπως υπάρχουν φορές που χρειάζεστε τα αρχεία σας τοπικά και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον συγχρονισμό των αρχείων είναι να αποφασίσετε ποια αρχεία θα μένουν στο PC και ποια θα είναι στο cloud.

     

    infinite-menu-mac.jpg

     

    Με το Project Infinite, το Dropbox προσπαθεί να δώσει μία λύση σε αυτό το πρόβλημα. Σας επιτρέπει να βλέπετε από το PC όλα τα αρχεία που έχετε στο Dropbox αλλά σας επιτρέπει να αποφασίσετε ποια αρχεία θα κατεβάσετε σε περίπτωση που τα χρειαστείτε. Η τρέχουσα έκδοση συγχρονίζει ολόκληρους φακέλους, που σημαίνει ότι τα αρχεία σας υπάρχουν και τοπικά στον υπολογιστή σας και στο cloud.

     

    Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από την αντίστοιχη ανακοίνωση της Google για το Google Drive, το οποίο επιτρέπει πια στους χρήστες να επιλέγουν ποιους φακέλους επιθυμούν να συγχρονίσουν. Το Project Infinite θα υποστηρίζει τα Windows 7 και Mac OS X 10.9 ή νεώτερα αλλά η εταιρία δεν διευκρίνισε πότε θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες η νέα αυτή λειτουργία του Dropbox. 

     

     

    Πηγή : nextpowerup


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.