Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το Dropbox τερματίζει τις υπηρεσίες Mailbox και Carousel από τις αρχές του 2016

    Το Mailbox θα κλείσει πρώτα στις 26 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσει το Carousel στις 31 Μαρτίου.

     

    Παρόλο που η εταιρία αριθμεί πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες οι εφαρμογές αυτές δεν απέκτησαν τον αριθμό των χρηστών που επιθυμούσε η εταιρία, όπως για παράδειγμα απέκτησε η ομώνυμη εφαρμογή διαμοιρασμού αρχείων. Σε μία ανάρτησή τους οι συνιδρυτές του Dropbox, Drew Houston και Arash Ferdowsi δήλωσαν ότι θα επικεντρωθούν τώρα στην βασική εφαρμογή της εταιρίας.

     

    "Θα μεταφέρουμε όλα τα χαρακτηριστικά από το Carousel, πίσω στο μέρος όπου θα μένουν στο εξής οι φωτογραφίες σας, στην εφαρμογή του Dropbox. Και θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις που αποκτήσαμε από το Mailbox για να δημιουργήσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας μέσω του Dropbox."

     

    Το Dropbox δεν διέγραψε όλες τις μεμονωμένες εφαρμογές του. Το Paper, το οποίο δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό, είναι μία εφαρμογή συνεργασίας για ομάδες, η οποία βρίσκεται ακόμα σε ανάπτυξη. Οι χρήστες του Mailbox θα έχουν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν από αυτή την υπηρεσία πολύ εύκολα αφού είναι μία υπηρεσία που στηρίζεται στο Gmail. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ,

     

    Όσον αφορά την υπηρεσία φωτογραφιών Carousel, οι χρήστες θα βρουν τις φωτογραφίες τους στους φακέλους του Dropbox. Ο επιπλέον μήνας δόθηκε για το Carousel ώστε να προλάβει η εταιρία να τελειώσει την ανάπτυξη ενός εργαλείου το οποίο θα βοηθήσει τους χρήστες να εξάγουν από την υπηρεσία πληροφορίες σχετικά με τις φωτογραφίες τους όπως για παράδειγμα τις συνομιλίες τους. Το εργαλείο αυτό θα είναι έτοιμο αρχές του 2016. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Carousel μπορείτε να βρείτε εδώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.