Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Το YouTube Gaming παίρνει ζωή!!

    23344 b0156034 945 556

     


    Η υπηρεσία επικεντρώνεται αποκλειστικά σε παίχτες και παιχνίδια, με περισσότερα απο 25000 διαθέσιμα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του σελίδα και οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να κάνουν ζωντανά stream όσο παίζουν. Όταν έχεις τελειώσει με την μετάδοση, το stream μετατρέπεται σε βίντεο και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα.

     

    Το YouTube επίσης επιβεβαιώνει ότι έχει επανασχεδιάσει την λειτουργία live streaming, αλλά υπόκειται ακόμα στα στάνταρ πνευματικά δικαιώματα. Αν χρησιμοποιήσεις "περιεχόμενο τρίτων" όπως μουσική όσο αναμεταδίδεις, η εταιρία θα τερματίσει την αναμετάδοση.

     

    Αυτοί που δεν αναμεταδίδουν μπορούν να παρακολουθούν παιχνίδια, να λαμβάνουν ενημερώσεις και ειδοποιήσεις όταν τα κανάλια ξεκινούν να παίζονται.

     

    Όσο η μάχη ανάμεσα στο Twitch και το Youtube αναζοπυρώνεται, άραγε μπορούμε να περιμένουμε αποκλειστικές σχέσεις με εκδότες παιχνιδιών στο μέλλον ;


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.