Jump to content



  • karmen1983
    karmen1983

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018 - 4η Εβδομάδα

    Τέταρτο και τελευταίο μέρος του Φετινού Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού μας!

     

    Σε αυτή τη φάση θα δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα. Για να κερδίσετε πρέπει να κάνετε τα παρακάτω

     

    1. Στην φωτογραφία που ακολουθεί υπάρχουν κρυμμένα, είτε με τη μορφή λέξης, είτε με τη μορφή εικόνας κάποια μέρη που συνθέτουν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Όσα περισσότερα βρείτε τόσες περισσότερες συμμετοχές κερδίζετε.

    christmas-hotel-lobby-thelabgr.jpg

     

    2. Μια ακόμα συμμετοχή κερδίζουν όσοι από εσάς κάνουν public share τον διαγωνισμό στο Facebook με hashtag #TheLabXmasGiveaway-2018.
    Αν δεν έχετε λογαριασμό, δεν πειράζει, μην γκρινιάζετε χρονιάρες μέρες, απλά δεν κερδίζετε μία έξτρα συμμετοχή.

     

     

    3. Αφού πραγματοποιήσετε τα δύο ανωτέρω, τότε θα πρέπει να μας στείλετε ένα email στο xmas@thelab.gr όπου ο τίτλος του θέματος θα είναι "TheLab Xmas Giveaway 2018 - Your Username" και σε συνημμένα 2 φωτογραφίες.

    α) Η φωτογραφία με τα PC Parts που θα τα έχετε κυκλώσει

    β) Screenshot από το (public) share σας στο Facebook.

     

    4. Μόλις στείλετε το email ποστάρετε στο θέμα του διαγωνισμού ότι το κάνατε.

     

    Όποιος δεν πραγματοποιήσει τα παραπάνω θα θεωρείται άκυρη η συμμετοχή του και δεν θα έχει καμία ελπίδα να κερδίσει ένα από τα δύο μεγάλα μας δώρα, τα οποία είναι:

     

    1xCorsair K70 RGB Mechanical Keyboard  και 1xΚρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Stanley Fatmax FMCK625PR23

     

    K70 RGB MK2 Cherry MX RED.pngΔραπανοκατσάβιδο STANLEY FATMAX 18 V FMCK625PR23.jpg

     

    Εδώ να σημειώσουμε ότι ο πρώτος νικητής της παραπάνω διαδικασίας που θα προκύψει έπειτα από κλήρωση, θα διαλέξει ποιο από τα παραπάνω δώρα επιθυμεί και ο δεύτερος νικητής θα συμβιβαστεί :p με ότι του άφησε ο πρώτος. 

     

     

    Όροι Διαγωνισμού

    • Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του TheLab.gr.
    • Δεν έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε με διαφορετικά Username (ψευδώνυμα) στον διαγωνισμό. Σε αυτή την περίπτωση η συμμετοχή σας θα θεωρείται άκυρη.
    • Οι διοργανωτές του διαγωνισμού έχουν το δικαίωμα να καθυστερήσουν ακόμα και να ακυρώσουν τον διαγωνισμό σε περίπτωση ανωτέρας βίας.
    • Συμμετοχές μετά το πέρας της προθεσμίας είναι άκυρες. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 ώρα 23:59 GMT +2.
    • Από τον διαγωνισμό αποκλείονται οι administrators (εκτός από τον @astrolabos και την @karmen1983 ), συνεργάτες του TheLab.gr, καθώς και οι συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι δεκάτου-εβδόμου βαθμού (χωρίς ΦΠΑ).
    • Τα δώρα θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή κατόπιν συνεννόησης

     

    Να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τους χορηγούς μας,  Pavlatos-tools.gr και Stanleycenter, CorsairNoctua, Msystems, AntecEset,  Facom-Vrattis.grBitdefender και Icy Dock  :T:  που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός. Να σας ευχηθούμε καλή χρονιά, με υγεία και χαρές και ότι αναβάθμιση επιθυμείτε στο PC σας, να σας την φέρει ο Άγιος Βασίλης :D

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.