Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    2GB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο προσφέρει η Google για όσους ελέγξουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας

    Υπάρχει και μία βελτίωση στην προσφορά αυτή. Οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για να προστεθεί ο επιπλέον χώρος στο Drive τους, αλλά θα δουν την αλλαγή άμεσα. Η προσφορά ισχύει και για όσους την πήραν και το 2015.

     

    Η προσφορά του 2015 ήταν στο πλαίσιο της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, η οποία έχει οριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου. Για φέτος η Google δεν έχει αναφέρει κάτι σχετικό αλλά το πιο πιθανό είναι να συνδυάσει και την φετινή προσφορά με τον εορτασμό αυτής της ημέρας.

     

    Προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας, οι χρήστες θα ερωτηθούν για την εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις συνδεδεμένες συσκευές τους και τις άδειες όπου έχουν δοθεί στις διάφορες εφαρμογές. Αν όλα είναι σωστά η διαδικασία κρατάει λιγότερο από ένα λεπτό και τα επιπλέον 2GB αποθηκευτικού χώρου θα εμφανιστούν ως "2016 security check-up bonus" στο Google Drive.

     

    Δεν είναι ξεκάθαρο πότε λήγει αυτή η προσφορά, αλλά πέρυσι οι χρήστες είχαν περιθώριο μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου για να ολοκληρώσουν τον έλεγχο αυτόν. Για να ξεκινήσετε ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.