Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Cubi : Το νέο mini-PC της MSI

    Χάρις την ενσωμάτωση μιας μεγάλης γκάμας επεξεργαστών της Intel, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ένα πολύ μικρό PC που είναι ικανό να χωρέσει αρκετούς δίσκους κάνοντάς το έτσι μία ικανή αποθηκευτική λύση. Το MSI Cubi μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο αφού ακολουθεί το πρότυπο VESA ή μπορεί να συνδυαστεί με μία HDTV έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να απολαύσει (μέσω HDMI και mini Display Port) υψηλής ανάλυσης Ultra High-Definition ταινίες στο σπίτι ακόμα και σε δύο οθόνες.

     

    Για τις επιχειρήσεις το Cubi διαθέτει την τεχνολογία vPro της Intel που διασφαλίζει ένα ασφαλές και εύκολο στη διαχείριση περιβάλλον που προσφέρει μία πληθώρα επιλογών ασφαλείας. Η απομακρυσμένη διαχείριση και ο έλεγχος του συστήματος, μετατρέπει το Cubi σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

     

    Βασισμένο σε μία modular σχεδίαση, το MSI Cubi προσφέρει την δυνατότητα να προσθέσετε ακόμα έναν σκληρό δίσκο των 2.5" αφού είναι δυνατή η αντικατάσταση της βάσης με μία που προσφέρει επιπλέον χώρο για όσους επιθυμούν ακόμα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Με έναν ενσωματωμένο mSATA SSD και έναν ακόμα σκληρό δίσκο των 2.5" οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ταχύτητα στην επεξεργασία δεδομένων αλλά και αυξημένο αποθηκευτικό χώρο.

     

    Το Cubi είναι το μικρότερο PC στην κατηγορία του με όγκο 0.45 λίτρα, χωρίς όμως να του λείπουν τα στοιχεία που αποτελούν ένα κανονικό PC. Εσωτερικά βρίσκουμε έναν Intel Broadwell U στα 14nm με κατανάλωση 15 W, 30 τοις εκατό λιγότερα από την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών. Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της Intel παρέχει πολύ καλή απόδοση σε εφαρμογές πολυμέσων. Με πολλές θύρες για σύνδεση εξωτερικών συσκευών το Cubi γίνεται η ουσία των μικρών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μία μαύρη και άσπρη έκδοση θα είναι διαθέσιμη τέλος Μαρτίου.

     


    94d

     

    94e

     

    94b

     

    94a


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.